Chili Lime Grillowana Kukurydza
Chili Lime grillowana kukurydza jest bezglutenowe i wegetariańskie przepis z 8 porcjami. Ta zupa ma 132 kalorie, 3G białka, oraz 7G tłuszczu na porcję. Na 97 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Przynosi wam to moje przepisy. Mieszanka pieprzu, sok z limonki, kłosy kukurydzy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jest to bardzo przystępne ceny przepis dla fanów amerykańskiej kuchni. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 18%, co jest raczej złe. Podobne przepisy to Chili-Limonka Grillowana Kukurydza, Chili Lime grillowana kukurydza na kolbie, oraz Grillowana Kukurydza Chili Limonka.
Instrukcje
Moczyć kukurydzę w zimnej wodzie przez 10 do 15 minut. Roztopić masło na średnim ogniu; wymieszać sok z limonki, chili w proszku i czerwoną paprykę.
Usuń kukurydzę z wody i delikatnie odciągnij łuski; Usuń jedwabie.
Posmaruj kukurydzę masłem. Wyciągnij łuski nad jądrami, skręcając wierzchołki, aby zabezpieczyć łuski. Grill kukurydza, Odkryte, w średnim-wysokie 25 do 30 minut, obracając kilka razy gotować równomiernie ze wszystkich stron. (Na Zewnątrz łuski kukurydzy zostaną zwęglone.) Aby służyć, odciągnąć łuski i związać razem z kawałkiem łuski, aby utworzyć uchwyt dla kukurydzy. Doprawić solą morską i czarnym pieprzem; podawać na gorąco.
Dekorować, w razie potrzeby.