Chili Jima Kaczmarka

Chili Jima Kaczmarka
Chili Jima Kaczmarka może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 327 kalorii, 28g białka, oraz 15 g tłuszczu każdy. Na 1,92 zł za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To będzie hit w Twoim Super Bowl wydarzenie. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Mieszanka cebuli, soli, duszonych pomidorów i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest to raczej niedrogi przepis dla fanów amerykańskiej kuchni. Ogólnie ten przepis zarabia solidna łyżeczka wynik 57%. Podobne przepisy to 6th Annual Chili Contest: wpis # 3-Titletown Tailgate Chili + cotygodniowe Menu.

Instrukcje

1
Umieścić mięso w zamrażarce, aż lekko zamarznie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
2
Pokroić w 1/4 do 1/2 cala kostki.
3
Na dużej patelni na średnim ogniu, brązowe mięso, aż zmieni kolor na szary. Wymieszać z cebulą i czosnkiem. Gotować, aż cebula będzie miękka, o 5 do 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
4
Pokroić pomidory w puszkach, zastrzegając sok; połączyć w garnku 6 quart gotowania z sosem pomidorowym, piwo, chili w proszku, oregano, papryka, kminek, brązowy cukier, baza wołowa, liście laurowe, sól i pieprz. Doprowadzić do powolnego wrzenia na dużym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posiekana Zielona PaprykaPosiekana Zielona Papryka
1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania
1 Duża Słodka Cebula, Grubo Posiekana1 Duża Słodka Cebula, Grubo Posiekana
Półsłodka Lub Niesłodzona Czekolada, PosiekanaPółsłodka Lub Niesłodzona Czekolada, Posiekana
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Baza WołowaBaza Wołowa
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, OpcjonalnieDo 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
Uncje Płynu świeżej WodyUncje Płynu świeżej Wody
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Do średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 PosiekanejDo średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 Posiekanej
Białe Czekoladowe Loki Do PieczeniaBiałe Czekoladowe Loki Do Pieczenia
1 Uncja Mieszanki Gorącej Czekolady1 Uncja Mieszanki Gorącej Czekolady
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
5
Dodać mieszaninę mięsa i zmniejszyć ogień do niskiej. Gotować na wolnym ogniu przez 2 do 3 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
6
Wymieszać w fasoli pinto. Dusić 1/2 godziny dłużej. Smak i dostosować przyprawy w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola PintoFasola Pinto
Dla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej KonsystencjiDla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej Konsystencji
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 55 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia18
Magazyn