Chili II

Chili II może być dobry przepis, aby rozszerzyć pole przepis dania głównego. Na 1,88 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 26g białka, 27 g tłuszczu, oraz w sumie 442 kalorie. Ten przepis służy 8. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka mielonej wołowiny, cukru, chili w proszku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Niewiele osób lubiło to Amerykańskie danie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Jest idealny do Super Bowl. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 51%, co jest całkiem dobre. Spróbuj 5th Annual Chili Contest: wpis # 3-Wegetariańska Quinoa Chili + cotygodniowe Menu dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużym holenderskim piekarniku rozgrzej oliwę na średnim ogniu. Brązową mieloną wołowinę, aż nie będzie już różowa.
Odcedzić większość tłuszczu z mielonej wołowiny.
Popchnij mieloną wołowinę na boki patelni i podsmaż cebulę i czosnek w środku, aż zmiękną.
Wlać bulion wołowy, czerwone Wino i ocet balsamiczny. Wymieszaj pomidory, suszone pomidory, pastę pomidorową i czarną fasolę.
Posypać pieprzem cayenne, chili w proszku, sól, pieprz, oregano, szałwia i cukier, a następnie dodać liść laurowy.
Przykryć i dusić na najniższym ogniu przez 45 do 90 minut.