Chili i kawa-przetarte oko okrągłe
Przepis Chili i kawa-przetarte oko okrągłe jest gotowy w około 10 godzin i zdecydowanie jest super jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny opcja dla miłośników amerykańskiej żywności. Jedna porcja zawiera 126 kalorii, 23G białka, oraz 3G tłuszczu. Na 4,44 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Sprawdza się jako dość drogie danie główne dla Super Bowl. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać chili w proszku, oko-okrągły pieczeń, skórka pomarańczowa, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Aby zużyć sok pomarańczowy można śledzić to danie główne z Śliwkowy Sherbert z sokiem pomarańczowym i winem śliwkowym jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 50%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Steki z chili i kawy, Okrągły Stek Chili, oraz Coffee-Rubbed Rib Eye dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz pierwsze 7 składników; masuj mieszaninę równomiernie na pieczeń.
Piec w temperaturze 475 przez 20 minut, obracając po 10 minutach.
Obniżyć temperaturę piekarnika do 300 (nie wyjmować pieczeni z piekarnika); piec dodatkowe 30 minut lub do czasu, aż termometr zarejestruje 12
Wyjmij pieczeń z piekarnika i umieść na desce do krojenia lub powierzchni roboczej.
Pozostaw w temperaturze pokojowej przez 30 minut.
Owinąć pieczeń w pergaminie, a następnie w folii i przechowywać w lodówce przez 8 godzin lub na noc.
Pokroić w bardzo cienkie plastry na kanapki.
Musztarda-estragon polędwica wołowa: zastąp kawę 2 łyżkami suchej musztardy, a chili w proszku 1 1/2 łyżki brązowego cukru. Pomiń sok pomarańczowy; zmniejsz sól do 1 łyżeczki. Zastąpić oko okrągłe pieczeń z 2-Funt polędwicy wołowej pieczeń, przycięte. Po ugotowaniu wołowiny i odpoczynku przez 30 minut, zwinąć ją w 1/4 szklanki posiekanego świeżego estragonu. Po schłodzeniu pokroić w bardzo cienkie plastry na przystawki.
Służy 12 (wielkość porcji: około 2 uncji) kalorie 111; tłuszcz 3g (sat 6g); sód 190MG