Chili górnika

Chili górnika
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu amerykańskich przepisów, więc spróbuj Chili Górnika. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 12 i kosztuje 1,07 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 233 kalorie, 19g białka, oraz 3G tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 23 smakoszy i kucharzy. Sprawdza się jako danie główne. Super Bowl będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jeśli masz pomidory, chili w proszku, mieloną wołowinę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 77%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Fast Food Górnika-Cornish Pasties, Grillowana kałamarnica z sałatką z sałaty Górniczej i zielonym sosem, oraz Makaron z bekonem i jajkiem: Rigatoni alla Carbonara.

Instrukcje

1
W dużej patelni na średnim ogniu, gotować wołowinę, aż brązowy. Wymieszać cebulę, seler i paprykę i gotować, aż warzywa będą miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki
1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
KRAFT® Ser Potrójnie Tarty Cheddar Z Nutą PHILADELPHIA®, PodzielonyKRAFT® Ser Potrójnie Tarty Cheddar Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielony
2
Połącz mieszaninę wołowiny z pomidorami, fasolą i salsą w powolnej kuchence. Doprawić cukrem, cayenne, chili w proszku, bazylią i oregano. Gotować 8 godzin na niskim poziomie. Następnie przechowywać w lodówce 8 godzin lub na noc przed przegrzaniem i podawania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek Plus 3 Do 4 łyżek StołowychOliwa Z Oliwek Plus 3 Do 4 łyżek Stołowych
Oliwa Z Oliwek Z Pierwszego Tłoczenia GoyaOliwa Z Oliwek Z Pierwszego Tłoczenia Goya
Cukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 CalaCukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, OpcjonalnieDo 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
Zęby PrzyrodzeniaZęby Przyrodzenia
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masło Niesolone Do Natłuszczenia WkładkiMasło Niesolone Do Natłuszczenia Wkładki
TrudnośćEkspert
Gotowe W8 hrs, 30 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia21
Magazyn