Chili-glazurowany Sum Z Bok Choy jest bezmleczne i pescatariańskie danie główne. Na 3,46 zł za porcję, ten przepis okładki 37% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 296 kalorii, 33g białka, oraz 7G tłuszczu. Udaj się do sklepu i podnieś zieloną cebulę, wodę, bok choy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać skrobię kukurydzianą, możesz podążać za tym daniem głównym z Pudding Czekoladowy Ze Skrobi Kukurydzianej jako deser. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 27 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 83%, co jest super. Podobne przepisy to Miso-glazed Catfish & Bok Choy, Dziś Kolacja: Miso-glazurowany Sum i Baby Bok Choy, oraz Bok Choy, Shiitake i kluski czosnkowe.
Instrukcje
1
Umieść bok choy w naczyniu do gotowania na parze. Pary, Pokryte, 6 minut lub do przetargu. Odstawić; ogrzać.
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla sumów. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jednym z win, które można spróbować jest Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris. Ma 4,7 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 46 dolarów.