Chili-Corn Chip Pie
Jedna porcja zawiera 523 kalorie, 29g białka, oraz 32G tłuszczu. Jeśli $3.09 za porcję spada twój budżet, Chili-Corn Chip Pie może być doskonałym bezglutenowe przepis do wypróbowania. Ten przepis służy 4. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Mieszanka bulionu wołowego o niskiej zawartości sodu, mielony kminek, ząbki czosnku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 57%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Tex-Mex Corn Chip Chili, Kukurydza Chip Chili Ser Dip, oraz Chicken Chili Corn Chip Pie dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać dużą patelnię na średnim ogniu. Patelnia z natryskiem do gotowania.
Dodaj wołowinę do patelni; smażyć 5 minut, mieszając do kruszonki.
Usuń wołowinę; odcedzić. Wytrzyj patelnię do czysta ręcznikami papierowymi.
Dodaj cebulę na patelnię; smażyć 4 protokół, mieszając od czasu do czasu.
Dodać czosnek; smażyć 1 minutę, stale mieszając. Wymieszać z wołowiną, kminkiem, pieprzem i solą.
Wymieszać z koncentratem pomidorowym; gotować 1 minutę, od czasu do czasu mieszając.
Dodać bulion, 1/3 szklanki wody i pomidory; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień do średniej, i gotować na wolnym ogniu 15 minut lub aż lekko gruby, mieszając od czasu do czasu.
Umieść 1 uncji chipsy w każdym z 4 miski, i góry każdej porcji z około 2/3 szklanki mieszanki wołowiny, 2 łyżki sera, i 1 łyżka kwaśnej śmietany.
Każdą porcję posypać 2 łyżkami zielonej cebuli.