Jedna porcja zawiera 523 kalorie, 29g białka, oraz 32G tłuszczu. Jeśli $3.09 za porcję spada twój budżet, Chili-Corn Chip Pie może być doskonałym bezglutenowe przepis do wypróbowania. Ten przepis służy 4. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Mieszanka bulionu wołowego o niskiej zawartości sodu, mielony kminek, ząbki czosnku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 57%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Tex-Mex Corn Chip Chili, Kukurydza Chip Chili Ser Dip, oraz Chicken Chili Corn Chip Pie dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzać dużą patelnię na średnim ogniu. Patelnia z natryskiem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do Gotowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
2
Dodaj wołowinę do patelni; smażyć 5 minut, mieszając do kruszonki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
3
Usuń wołowinę; odcedzić. Wytrzyj patelnię do czysta ręcznikami papierowymi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki Papierowe
Patelnia
4
Dodaj cebulę na patelnię; smażyć 4 protokół, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
5
Dodać czosnek; smażyć 1 minutę, stale mieszając. Wymieszać z wołowiną, kminkiem, pieprzem i solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek
Pieprz
Kminek
Wołowina
Sól
6
Wymieszać z koncentratem pomidorowym; gotować 1 minutę, od czasu do czasu mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasta Pomidorowa
7
Dodać bulion, 1/3 szklanki wody i pomidory; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień do średniej, i gotować na wolnym ogniu 15 minut lub aż lekko gruby, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidor
Bulion
Woda
8
Zdjąć z ognia.
9
Umieść 1 uncji chipsy w każdym z 4 miski, i góry każdej porcji z około 2/3 szklanki mieszanki wołowiny, 2 łyżki sera, i 1 łyżka kwaśnej śmietany.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwaśna śmietana
Ser
Frytki
Wołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego