Chili-Cheeseburger Mac-and-Cheese
Chili-Cheeseburger Mac-and-Cheese może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 6 i kosztuje 1,05 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 289 kalorii, 18g białka, oraz 16G tłuszczu. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz pomidory z puszki, fasolkę chili Busha - łagodną, sól i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby wykorzystać mielony kminek, możesz śledzić to danie główne z Marokański Mus Czekoladowy jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 43%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Jeden garnek Indyk Chili Mac + wideo, Najlepszy wegański ser Mac n' , oraz Wegański makaron z serem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Przygotuj muszle i ser zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu.
Tymczasem, gotować wołowinę w 12-calowy (2 1/2-Inch-deep) nonstick patelni lub holenderski piekarnik na średnim ogniu, często mieszając, 8 minut lub aż mięso kruszy się i nie jest już różowy; odcedzić i spłukać pod gorącą bieżącą wodą. Powrót wołowiny na patelni. Wmieszać fasolę i kolejne 4 składniki.
Gotować na średnim ogniu 7 do 9 minut lub aż dwie trzecie cieczy odparuje. Przygotowany makaron wymieszać z wołowiną.