Chiles Rellenos z Sukkotaszem kukurydzianym i okrą

Chiles Rellenos z Sukkotaszem kukurydzianym i okrą
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc daj Chiles Rellenos z Sukkotaszem kukurydzianym i Okra spróbować. Jedna porcja zawiera 217 kalorii, 11g białka, oraz 14g tłuszczu. Ten bezglutenowy przepis służy 10 i kosztuje 2,01 zł za porcję. Ten przepis jest typowy dla kuchni południowej. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać cebulę, Tim love gry rub, oliwa z oliwek, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Z łyżeczką wynik 44%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Niebieskie ciastka krabowe z surową kukurydzą, Okranem i Sukkotaszem z limonki, Chiles Anchos Rellenos de Queso (Ancho Chiles nadziewane serem), oraz Nadziewane Chiles Poblano w białym ryżu (Arroz Blanco con Chiles Rellenos de Queso) dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
W talerzu ciasto, natrzeć główkę czosnku z oliwą z oliwek i smażyć do miękkości, o 45 protokół. Wycisnąć ząbki czosnku ze skórek.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
3
W międzyczasie zapal grill. Grill poblanos na dużym ogniu lub gotować je bezpośrednio nad płomieniem gazowym, obracając, aż zwęglone na całym.
Składniki, których będziesz potrzebować
12-15 Pomidorów, Umytych, Bez Skórki Przypominającej Papier12-15 Pomidorów, Umytych, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
4
Przełożyć chiles na talerz, lekko ostudzić, a następnie zetrzeć Skórki. Dodać szczelinę wzdłuż jednej strony każdego chile. Nożyczkami wycinamy rdzenie i zbieramy nasiona.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Pomidorów Obranych I Posiekanych6 Pomidorów Obranych I Posiekanych
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Nożyczki KuchenneNożyczki Kuchenne
5
Rozgrzać duży rondel.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
6
Dodaj 1 łyżkę oleju, boczek i chorizo i gotuj na umiarkowanym ogniu przez 4 minuty, mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Liści Pietruszki O Płaskich Liściach, Zerwanych 3 Duże Garście1/2 Szklanki Liści Pietruszki O Płaskich Liściach, Zerwanych 3 Duże Garście
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
7
Dodaj kukurydzę, cebulę, paprykę, seler i prażony czosnek i gotować, mieszając, aż warzywa zmiękną, o 7 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Plasterki Pikli Koperkowej Typu DelikatesowegoCienkie Plasterki Pikli Koperkowej Typu Delikatesowego
2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki
1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożonaświeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
8
Dodać okra, Rub dziczyzny, liść laurowy i bulion i doprowadzić do gotowania na wolnym ogniu. Przykryć i gotować na umiarkowanie małym ogniu, aż ciecz zgęstnieje, o 7 protokół. Przyprawić sukkotash solą i pieprzem, zdjąć z ognia i ostudzić. Wyrzucić liść laurowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, OpcjonalnieDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
Mięso Z DziczyznyMięso Z Dziczyzny
Ketmia Jadalna (okra)Ketmia Jadalna (okra)
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
9
Doprawić wnętrzności poblanos solą; ułożyć na dużej żeliwnej patelni lub zapiekance. Łyżka nadzienia do poblanos i posypać serem. Ustaw patelnię na grillu, zamknij pokrywkę i grilluj na umiarkowanie małym ogniu przez 20 minut, aż nadzienie będzie gorące i ser się stopi. Alternatywnie, przykryć patelnię i piec w piekarniku 350 przez 20 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
12-15 Pomidorów, Umytych, Bez Skórki Przypominającej Papier12-15 Pomidorów, Umytych, Bez Skórki Przypominającej Papier
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
Sól Do Obramowania SzkłaSól Do Obramowania Szkła
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
10
Podawać na gorąco.

Polecane wino: Riesling, Wino Musujące, Zinfandel

Riesling, wino musujące i Zinfandel są doskonałym wyborem na południe. Ogólnie rzecz biorąc, istnieje kilka zasad, które pomogą Ci sparować wino z południowym jedzeniem. Przyjazne jedzenie riesling lub białe wino musujące sprawdzi się z wieloma smażonymi potrawami, podczas gdy zinfandel świetnie nadaje się do potraw z grilla. Możesz spróbować Schloss Vollrads Riesling Spatlese. Recenzenci bardzo to lubią z 4 z 5 gwiazdek i ceną około 29 dolarów za butelkę.
Schloss Vollrads Riesling Spatlese
Schloss Vollrads Riesling Spatlese
Klasyczny naturalny słodki Spatlese z ładną kwasowością i eleganckim, naturalnym cukrem resztkowym. Selektywne zbiory, delikatne przetwarzanie moszczu, systematyczne klarowanie, powolna fermentacja i staranne wykończenie to podstawy tego tradycyjnego Rieslinga Vollradsa.To wino doskonale komponuje się z kuchnią azjatycką ze względu na harmonię słodyczy i kwasowości. Również ciekawe połączenia smakowe można osiągnąć poprzez połączenie sera z niebieskimi żyłkami lub deseru owocowego.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 30 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia9
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn