Chiles Rellenos Autenticos

Chiles Rellenos Autenticos może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole przepisu dania głównego. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 390 kalorii, 18g białka, oraz 21 g tłuszczu na porcję. Na $2.29 za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 11 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Mieszanka oleju roślinnego, jaj, mąki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć jajka można śledzić to danie główne z Ciasto czekoladowo-pomidorowe Rose Levy Beranbaum z tajemniczym Ganache jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 65%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Chiles Anchos Rellenos de Queso (Ancho Chiles nadziewane serem), Nadziewane Chiles Poblano w białym ryżu (Arroz Blanco con Chiles Rellenos de Queso), oraz Zapiekanka Chiles (Chiles) Rellenos.
Instrukcje
Ustaw stojak piekarnika około 6 cali od źródła ciepła i rozgrzej brojlery piekarnika.
Doprowadzić garnek lekko osolonej wody do wrzenia. Przygotuj dużą miskę z lodowatą wodą.
Umieścić papryki poblano na blasze do pieczenia. Broil, aż pojawią się bąbelki skóry i obszary poparzonej skóry. Paprykę zanurzamy we wrzącej wodzie na około 30 sekund, a następnie od razu wkładamy do lodowatej wody. Gdy papryka jest schłodzona, usuń skórę. Rozetnij paprykę wzdłuż i usuń żyły i nasiona.
Każdą paprykę napełnić 1/4 sera cotija i zabezpieczyć otwory paprykowe zamykane wykałaczkami.
Umieść mąkę w płytkiej misce i zanurzyć każdy pieprz w mące; odstawić do powłoki ustawić.
Rozgrzać olej roślinny na dużej patelni na średnim ogniu.
Białka ubić w szklanej lub metalowej misce, aż utworzą się sztywne szczyty. Podnieś trzepaczkę lub trzepaczkę prosto do góry: wierzchołek szczytu utworzony przez białka jaja powinien wstać. Żółtka delikatnie ubić na białka. Paprykę z mąką zanurzyć w mieszaninie jajecznej do okrycia.
Paprykę smażyć na gorącym oleju, aż rumiane i ser topi się, przewracając raz, o 5 minut na stronie.