Chile Zapiekanka Ryżowa
Chile Rice Casserole to bezglutenowe przepis z 4 porcjami. Jedna porcja zawiera 310 kalorii, 8G białka, oraz 20 g tłuszczu. Na 1,48 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jeśli masz papryki chile, skondensowany krem zupa selera, ser cheddar, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Najlepiej sprawdza się jako przystawka i odbywa się w ok. 30 minut. Z łyżeczką wynik 41%, to danie jest dobre. Spróbuj Zielone Chile, Zapiekanka Z Kurczakiem I Ryżem, Chile Relleno Zapiekanka, oraz Chile Relleno Zapiekanka dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F (165 stopni C).
W naczyniu 8x8 cala do pieczenia połączyć ryż, zupa, papryka chile i śmietana.
Na wierzch posypać serem Cheddar.
Piec w rozgrzanym piekarniku przez 25 minut.
Polecane wino: Cava, Grenache, Shiraz
Cava, Grenache i Shiraz to moje najlepsze propozycje na Chili. Te soczyste Czerwienie nie mają zbyt dużo taniny (ważne dla pikantnych potraw), ale wino musujące, takie jak cava, może jeszcze lepiej oswoić ciepło. Avinyo Cava Reserva z 4.8 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 17 dolarów za butelkę.
![Avinyo Cava Reserva]()
Avinyo Cava Reserva
Jasne białe owoce łączą się z nutami tostów. Na podniebieniu wino jest świeże i żywe. Pary z porem, kiełbasą, romesco, pomidorami, aïoli.