Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na chleb, więc spróbuj chleba kukurydzianego z serem Chile. Ten przepis służy 16 i kosztuje 33 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 104 kalorie, 5G białka, oraz 3G tłuszczu. Ten przepis jest typowy dla kuchni południowej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odebrać proszek do pieczenia, chiles, ser cheddar, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 41%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Chile-pieczony indyk z Chorizo-farszem do chleba kukurydzianego, Grillowana Kukurydza Z Serem I Chile, oraz Kukurydza z Chile-serowy majonez dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 37
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
2
Połącz pierwsze 6 składników w średniej misce; zrobić dobrze w środku mieszaniny.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Połącz wodę, substytut jaj i olej; dodaj do mieszaniny mąki, mieszając tylko do momentu zwilżenia suchych składników. Wymieszać z serem i zielonymi chiles.
Składniki, których będziesz potrzebować
Substytut Jaj
Zielona Papryka Chili
Ser
Mąka Uniwersalna
Woda
Olej Do Smażenia
4
Wlać ciasto do 8-calowego kwadratowego naczynia do pieczenia pokrytego sprayem do gotowania.
Cava, Grenache i Shiraz to moje najlepsze propozycje na Chili. Te soczyste Czerwienie nie mają zbyt dużo taniny (ważne dla pikantnych potraw), ale wino musujące, takie jak cava, może jeszcze lepiej oswoić ciepło. Możesz spróbować Campo Viejo Cava Brut rosé. Recenzenci bardzo lubią to z 4.4 z 5 gwiazdek i cena około 13 dolarów za butelkę.