Chile, ser i bekon Quesadillas
Chile, ser i bekon Quesadillas może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 26g białka, 44g tłuszczu, oraz w sumie 676 kalorii. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.94 za porcję. 4 osoby uznały ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Mieszanka ostrego sera cheddar, oliwki, tortille z mąki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 52%, co jest solidne. Spróbuj Chile, ser i bekon Quesadillas, Chile Z Otwartą Twarzą-Serowe Quesadillas, oraz Quesadillas z serem buraczanym i kozim z Chile-Lime Crema dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać zamknięty średniej wielkości grill kontaktowy przez 5 minut.
Boczek układamy w poprzek na grillu. Zamknij grill. Grill 5 do 6 minut lub do chrupkości.
Zdjąć z grilla; osuszyć na papierowych ręcznikach. Zeskrobać kapiele z grilla. Grubo posiekać boczek.
Posypać 4 tortille serem. Top każdy z boczkiem, chiles, pokrojone oliwki, cebula i pozostałe tortille; naciśnij lekko.
Umieść 1 quesadillę na raz na grillu. Zamknij grill. Grill 2 do 4 minut lub aż światło złoty brąz i ser topi.
Każdą quesadillę pokroić na 4 kliny. Dołącz pomidor lub całą oliwę do góry każdego klina za pomocą ozdobnej wykałaczki.