Chile, ser i bekon Quesadillas
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur Hor d ' oeuvre, więc dać Chile, ser i bekon Quesadillas spróbować. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 714 kalorii, 27g białka, oraz 47 g tłuszczu każdy. Na $2.09 za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Jeśli masz ostry ser cheddar, cebulę, stare tortille z mąki el i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać mąkę tortille można śledzić to danie główne z Chipsy Z Cukrem Cynamonowym jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 51%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Chile Z Otwartą Twarzą-Serowe Quesadillas, Quesadillas z serem buraczanym i kozim z Chile-Lime Crema, oraz Quesadillas Jajko Z Bekonem I Serem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać zamknięty średniej wielkości grill kontaktowy przez 5 minut.
Boczek układamy w poprzek na grillu. Zamknij grill. Grill 5 do 6 minut lub do chrupkości.
Zdjąć z grilla; osuszyć na papierowych ręcznikach. Zeskrobać kapiele z grilla. Grubo posiekać boczek.
Posypać 4 tortille serem. Top każdy z boczkiem, chiles, pokrojone oliwki, cebula i pozostałe tortille; naciśnij lekko.
Umieść 1 quesadillę na raz na grillu. Zamknij grill. Grill 2 do 4 minut lub aż światło złoty brąz i ser topi.
Każdą quesadillę pokroić na 4 kliny. Dołącz pomidor lub całą oliwę do góry każdego klina za pomocą ozdobnej wykałaczki.
Polecane wino: Cava, Grenache, Shiraz
Cava, Grenache i Shiraz to świetny wybór na Chili. Te soczyste Czerwienie nie mają zbyt dużo taniny (ważne dla pikantnych potraw), ale wino musujące, takie jak cava, może jeszcze lepiej oswoić ciepło. Możesz spróbować Poema Cavan Extra Dry. Recenzenci bardzo lubią to z 4.5 z 5 gwiazdek i cena około 13 dolarów za butelkę.
![Poema Cava Extra Dry]()
Poema Cava Extra Dry
Pokazuje ostre aromaty zielonych jabłek, kredy i wiosennych kwiatów oraz świeże, pikantne smaki owocowe w ustach ze śladem słodyczy, która jest dobrze zrównoważona przez kwasowość.Świetne aperitif, to wino pasuje również do przystawek i pikantnych tart.