Chile-Ryba Pieczona Ze Słodkimi Ziemniakami

Chile-Ryba Pieczona Ze Słodkimi Ziemniakami
Chile-pieczona ryba ze słodkimi ziemniakami jest bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie przepis z 2 porcjami. Jedna porcja zawiera 248 kalorii, 6G białka, oraz 7G tłuszczu. Na 99 centów za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jeśli masz cukier, olej roślinny, słodkie ziemniaki i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 36 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 63%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Dwa razy pieczone słodkie ziemniaki z Chipotle Chile, Słodkie ziemniaki z masłem Ancho Chile, oraz Cynamon Chile Pieczone Słodkie Ziemniaki dla podobnych receptur.

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jednym winem, którego możesz spróbować jest Thrive Pinot Grigio. Ma 4,5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 15 dolarów.
Thrive Pinot Grigio
Thrive Pinot Grigio
TrudnośćNormalny
Gotowe W36 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia20
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn