Chile Rellenos
Chile Rellenos może być dobrym przepisem, aby rozwinąć pole przepis dania głównego. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 33g białka, 42g tłuszczu, oraz w sumie 622 kalorie. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.88 za porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz paprykę Anaheim chile, proszek do pieczenia, olej canolan i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć mąkę, możesz podążać za tym daniem głównym z Tarta jabłkowa z sosem karmelowym jako deser. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 47%, co jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Chile Rellenos, Chile Rellenos Bake, oraz Poblano Chile Rellenos.
Instrukcje
Usuń nasiona i membrany z papryki. Napełnić każdą paprykę paskiem sera.
W małej misce połączyć mleko, 1 szklanka mąki, jajko, proszek do pieczenia, soda oczyszczona, sól i olej rzepakowy; dobrze wymieszać, aby ciasto.
Wlać wystarczającą ilość oleju do ciężkiej patelni, aby osiągnąć głębokość 1 cala i podgrzać na średnim ogniu.
Każdy pieprz zwijamy w pozostałą mąkę i zanurzamy w cieście. Smażyć, aż lekko rumiane z obu stron.
Polecane wino: Cava, Grenache, Shiraz
Cava, Grenache i Shiraz to świetny wybór na Chili. Te soczyste Czerwienie nie mają zbyt dużo taniny (ważne dla pikantnych potraw), ale wino musujące, takie jak cava, może jeszcze lepiej oswoić ciepło. Casteller Cava Rosado z 4.4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 16 dolarów za butelkę.
![Casteller Cava Rosado]()
Casteller Cava Rosado
Casteller Cava Rosé to pyszne wino musujące wytwarzane tradycyjną metodą, z drugą fermentacją w butelce. Starzone przez 12 miesięcy na osadzie przed wydaniem, konsekwentnie dostarcza smaki premium.Ta żywa, pikantna Cava dobrze pasuje do większości tapas, oprócz świeżych owoców, tarty jagodowe i miękkie, kremowe sery. Ma więcej niż wystarczająco stylu i substancji, aby być doskonałym aperitifem sam w sobie.