Chile-Potarta Sałatka Z Grilla
Chile-potarł Grillowany-przegrzebek sałatka może być dobry przepis, aby rozwinąć swoje pole receptury przystawki. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 119 kalorii, 4G białka, oraz 3G tłuszczu każdy. Na 2,21 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Przynosi wam to moje przepisy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie dieta. Mieszanka kolendry, bazylii, soku z limonki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Z łyżeczką wynik 63%, to danie jest solidne. Spróbuj Czerwone Chile Przetarte Grillowane Arctic Char, Kakao-Chile-Polędwica Wieprzowa Z Grilla, oraz Chile-przetarta pierś z kurczaka z kapustą, Quinoanem i sałatką z brukselki dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połączyć pierwsze 6 składników w małej misce; dobrze wymieszać. Odstawić.
Połączyć chile i popękany pieprz; rub Chile mieszaniny w przegrzebki. Przegrzebki wątku na każdym z 4 (12-calowy) szaszłyki. Przygotuj grill.
Umieść kebaby na stojaku do grillowania pokrytym sprayem do gotowania; grilluj 4 minuty z każdej strony lub do czasu zakończenia.
Zdjąć z ognia; lekko ostudzić.
Kapustę i pozostałe składniki umieścić w dużej misce; dodać sos limonkowy, podrzucając do płaszcza. Mieszaninę kapusty podzielić równomiernie pomiędzy 4 talerze. Na wierzchu po 1 kebab.