Chile-Pesto Z Kolendry

Chile-Pesto Z Kolendry
Chile-Cilantro Pesto może być tylko przyprawa szukasz. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przepis służy 4 i kosztuje $1.9 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 27 g tłuszczu, oraz w sumie 259 kalorii. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Udaj się do sklepu i podnieś gałązki kolendry, do 3 Serrano chiles, gałązki pietruszki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 77%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Zielone Chile Cilantro Pesto, Zielony Chile-Sos Pesto Cilantro (Makaron), oraz Kurczak i biała fasola Chile Verde z Kolendro-limonkowym Pesto.

Instrukcje

1
Podgrzej małą żeliwną patelnię.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
2
Dodać czosnek i chiles i gotować na umiarkowanym ogniu, obracając, aż lekko zwęglone na całym, o 15 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Pomidorów Obranych I Posiekanych6 Pomidorów Obranych I Posiekanych
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
3
Ostudzić, a następnie obrać czosnek. Podziel chiles wzdłuż i usuń większość nasion. Chili grubo posiekać.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Pomidorów Obranych I Posiekanych6 Pomidorów Obranych I Posiekanych
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
4
Przenieść czosnek i chiles do robota kuchennego lub blendera.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Pomidorów Obranych I Posiekanych6 Pomidorów Obranych I Posiekanych
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
5
Dodać pietruszkę, kolendrę i 1/2 szklanki oliwy z oliwek i puree. Pesto przyprawiamy solą i przekładamy do czystego słoika.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
1 1/2 Uncji 100% Tequili Blanco1 1/2 Uncji 100% Tequili Blanco
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organicznyświeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny
Sól Do Obramowania SzkłaSól Do Obramowania Szkła
6
Wlać wystarczającą ilość oliwy z oliwek, aby pokryć pesto przez 1/4 cala i przechowywać w lodówce do 2 miesięcy.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organicznyświeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny
TrudnośćNormalny
Gotowe W35 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia40
Magazyn