Chile i pieczony czosnek wołowy mostek Tacos

Chile i pieczony czosnek wołowy mostek Tacos może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten bezmleczny przepis służy 8 i kosztuje 2,25 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 401 kalorii, 29g białka, oraz 12g tłuszczu. Jeśli masz liście kolendry, kliny limonki, tortille z mąki i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Chanuka będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Niewiele osób naprawdę lubiło to Żydowskie danie. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 8 godzin i 30 minut. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 62%. Spróbuj Sałatka z krewetek miękkie Tacos z Chile i pieczonym czosnkiem Vinaigrette, Miękkie Tacos wołowe z czosnkowym kremem z awokado i pieczoną salsą szparagową, oraz Wolno Gotujące Tacos Z Mostkiem Wołowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Spray 5-quart powolne kuchenka z gotowania sprayu.
Posyp obie strony wołowiny solą i pieprzem.
W wolnej kuchence, dodać wołowinę, 1/2 szklanki sosu do gotowania i cebulę. (Rezerwa pozostały sos do gotowania w rondlu 1-quart.) Okładka; gotować na małym ogniu Ustawienie 8 do 10 godzin lub aż wołowina jest bardzo delikatna.
Usuń wołowinę z wolnej kuchenki; rozdrobnij 2 widelcami. Rezerwa 1/2 szklanki płynu wołowego w powolnej kuchence; wyrzucić pozostałą ciecz.
Podgrzać zarezerwowany sos do gotowania na średnim ogniu do gotowania na wolnym ogniu.
Dodać wołowinę z powrotem do powolnej kuchenki, i skropić podgrzewany sos na wołowinę. Łyżka około 1/3 szklanki mieszanki na każdej tortilli. Na wierzchu pomidory, liście kolendry i klin limonki.