Chile i bazylia warzyw Stir-fry jest bezglutenowe i wegańskie przystawka. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.61 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 9g białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 287 kalorii. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odebrać ryż basmati, bazylia, kalafior różyczki, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 61%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Podsmażona kapusta Napa z czosnkiem, świeżym Chile i bazylią, Wołowina i kapusta Stir Fry, oraz Kurczak z brokułami Stir-Fry dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Ryż ugotować w 2 szklankach wody zgodnie z zaleceniami na opakowaniu. Przykryj, aby się ogrzać.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Groszek Goya®
2
Tymczasem, w małej misce, połączyć wszystkie składniki sosu; dobrze wymieszać. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
3
Rozgrzać olej w 12-calowej patelni nonstick na średnim ogniu do gorąca.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
4
Dodać kalafior i cebulę; gotować i mieszać 2 protokół.
Cava, Grenache i Shiraz to moje najlepsze propozycje na Chili. Te soczyste Czerwienie nie mają zbyt dużo taniny (ważne dla pikantnych potraw), ale wino musujące, takie jak cava, może jeszcze lepiej oswoić ciepło. Avinyo Cava Brut Reserva z 4.4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 17 dolarów za butelkę.