Chile-Duszone Tacos Z Łopatką Wieprzową

Chile-Duszone Tacos Z Łopatką Wieprzową
Chile-duszone Tacos z barkiem wieprzowym może być tylko Meksykańska przepis, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 93g białka, 21 g tłuszczu, oraz w sumie 810 kalorii. Ten przepis służy 6 i kosztuje $3.95 za porcję. 90 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny. Przynosi ci to Epikurious. Udaj się do sklepu i odbierz mielony kminek, kolendrę, łopatkę wieprzową i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sok z limonki, można śledzić to danie główne z Lime Angel Food Cake z wapienną glazurą i pistacjami jako deser. Ogólnie ten przepis zarabia świetny spoonacular wynik 96%. Podobne przepisy to Chile-Duszone Tacos Z Łopatką Wieprzową, Duszona Łopatka Wieprzowa, oraz Duszona Łopatka Wieprzowa.

Instrukcje

1
Umieścić chiles w średniej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Pomidorów Obranych I Posiekanych6 Pomidorów Obranych I Posiekanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Dodaj wystarczająco dużo wrzącej wody na pokrycie, i ustawić mały talerz lub miskę na chiles zachować zanurzone.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Pomidorów Obranych I Posiekanych6 Pomidorów Obranych I Posiekanych
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Niech namoczyć, aż zmiękną, o 30 protokół.
4
Odcedzić chiles, rezerwując 1 szklankę płynu do namaczania.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Pomidorów Obranych I Posiekanych6 Pomidorów Obranych I Posiekanych
5
Rozgrzej piekarnik do 177°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
6
Umieść chiles, cukier, sok z limonki i 1/4 szklanki zarezerwowanego płynu do namaczania w blenderze. Purée Chile mieszaninę, dodając więcej moczenia cieczy w razie potrzeby do postaci gładkiej pasty. Łopatkę wieprzową obficie przyprawiamy solą i smarujemy pastą wieprzową. Czy z wyprzedzeniem: można wcierać 1-2 dni do przodu. Kryj się i wyluzuj.
Składniki, których będziesz potrzebować
łopatka Wieprzowałopatka Wieprzowa
Lekko Rozgniecione Awokado HassLekko Rozgniecione Awokado Hass
6 Pomidorów Obranych I Posiekanych6 Pomidorów Obranych I Posiekanych
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
7
Niech dojść do temperatury pokojowej przed kontynuowaniem.
8
Rozgrzać olej w dużym ciężkim garnku na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
9
Dodaj cebulę, czosnek, liście laurowe, oregano, kolendrę, kminek i ziele angielskie. Gotować, często mieszając, aż cebula będzie miękka, o 8 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
2 (puszki 14 Uncji) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu2 (puszki 14 Uncji) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu
10 Mięsistych Golonek Cielęcych O Grubości 2-3 Cali10 Mięsistych Golonek Cielęcych O Grubości 2-3 Cali
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, OpcjonalnieDo 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Do średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 PosiekanejDo średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 Posiekanej
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
10
Dodaj piwo; doprowadzić do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Funta Posiekanego Plamiaka1/2 Funta Posiekanego Plamiaka
11
Dodać wieprzowinę do garnka; przykryć i przełożyć do piekarnika.
Składniki, których będziesz potrzebować
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
12
Dusić wieprzowinę, polewając od czasu do czasu sokami z patelni, aż będzie bardzo miękka, ok. 2 1/2 hours.DO naprzód: może być wykonany 2 dni do przodu.
Składniki, których będziesz potrzebować
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
13
Lekko ostudzić. Chill uncovered unto cold, then cover and keep chilled. Przewiń przed kontynuowaniem.
14
Przełożyć wieprzowinę na duży talerz.
Składniki, których będziesz potrzebować
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
15
Lekko ostudzić.
16
Wlać mieszaninę soku patelni na wieprzowinę; przykryć i ogrzać. (Alternatywnie, rozdrobnić wieprzowinę z 2 widelcami i wlać mieszaninę soku patelni na wieprzowinę.)
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
17
Tymczasem, praca w partiach, gotować tortille w dużej patelni ciężkiej na małym ogniu aż do tosty, o 1 minuta na stronę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mrożone Wegetariańskie Kotleciki Z KurczakaMrożone Wegetariańskie Kotleciki Z Kurczaka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
18
Przenieść na duży arkusz folii; owinąć, aby utrzymać ciepło.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
19
Podawać wieprzowinę z tortillami, rzodkiewkami, salsami, marynowaną cebulą i posiekaną kolendrą, zachęcając gości do wypełnienia i udekorowania tacos zgodnie z życzeniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marynowana CebulaMarynowana Cebula
Mrożone Wegetariańskie Kotleciki Z KurczakaMrożone Wegetariańskie Kotleciki Z Kurczaka
1 Kg Tortilli Kukurydzianych1 Kg Tortilli Kukurydzianych
Pokrojony W Kostkę, Częściowo Odtłuszczony Ser Mozzarella (1/2-calowe Kostki)Pokrojony W Kostkę, Częściowo Odtłuszczony Ser Mozzarella (1/2-calowe Kostki)
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około

Polecane wino: Cava, Grenache, Shiraz

Chili działa bardzo dobrze z Cavą, Grenache i Shiraz. Te soczyste Czerwienie nie mają zbyt dużo taniny (ważne dla pikantnych potraw), ale wino musujące, takie jak cava, może jeszcze lepiej oswoić ciepło. Jednym z win, które możesz spróbować, jest Avinyo Cava Reserva. Ma 4,8 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 17 dolarów.
Avinyo Cava Reserva
Avinyo Cava Reserva
Jasne białe owoce łączą się z nutami tostów. Na podniebieniu wino jest świeże i żywe. Pary z porem, kiełbasą, romesco, pomidorami, aïoli.
TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs
Porcje6
Ocena Zdrowia64
Magazyn