Chile-Dressing Z Kolendry
Chile-Cilantro Dressing może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegetariański przepis ma 25 kalorii, 1G białka, oraz 2G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 16 i kosztuje 18 centów za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka sera feta, jogurt, olej canolan, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 8%, co jest improwizowalne. Podobne przepisy to Sałatka Cezar z sosem Chile-Cilantro, Chile I Cilantro Margarita, oraz Chile-Pesto Z Kolendry.
Instrukcje
Umieść pierwsze 8 składników w blenderze; proces 15 sekund. Stopniowo dodawać kolendrę; proces do gładkiej.
Połącz 2 łyżki wody i jogurtu w małej misce, mieszając trzepaczką, aż będzie gładka.
Dodać mieszankę kolendry; dobrze wymieszać.