Chile-Cytrusowa Pierś Z Indyka

Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów dania głównego, więc dać Chile-cytrusowe piersi indyka spróbować. Na 3,24 zł za porcję, ten przepis okładki 29% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 418 kalorii, 54g białka, oraz 6G tłuszczu. Ten przepis służy 8. Jeśli masz Cascabel chiles, pierś z indyka, tortille kukurydziane i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć grubą sól, można śledzić to danie główne z Zdrowy Surowy Budyń Czekoladowy jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 16 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 88%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Pierś Z Indyka Z Grilla Z Cytrusami, Pierś Z Indyka Z Grilla Z Cytrusami, oraz Cytrusowa Pieczona Pierś Z Indyka dla podobnych receptur.
Polecane wino: Cava, Grenache, Shiraz
Chili działa bardzo dobrze z Cavą, Grenache i Shiraz. Te soczyste Czerwienie nie mają zbyt dużo taniny (ważne dla pikantnych potraw), ale wino musujące, takie jak cava, może jeszcze lepiej oswoić ciepło. Jedno wino, którego możesz spróbować to Totus Tuus Cava. Ma 4,3 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 18 dolarów.
![Totus Tuus Cava]()
Totus Tuus Cava
Totus Tuus Cava pokazuje jasne aromaty brzoskwini, cytryny i skórki pomarańczowej, z odrobiną lukrecji. Wino jest skoncentrowane, przyjemne w dotyku i gęste w ustach, o sypkim, kamienistym charakterze do smaku cytrusów, owoców pestkowych i anyżu. Pokazuje bogactwo i żywotność w ustach, a jasne wykończenie jest długie.