Chile-cynamon kruchy z mieszanymi orzechami
Ten przepis sprawia, że 10 porcji z 472 kalorie, 9g białka, oraz 33g tłuszczu każdy. Jeśli 1,86 zł za porcję spada w budżecie, Chile-cynamon kruchy z mieszanymi orzechami może być super bezglutenowe i wegetariańskie przepis do wypróbowania. Jeśli masz zmielony cynamon, masło, syrop kukurydziany i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 36%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Orzech Mieszany Kruchy, Orzech Mieszany Kruchy, oraz Orzech Mieszany Kruchy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. Toast migdały, orzechy laskowe i orzeszki ziemne na małej blasze do pieczenia pachnące i złoty. Super. Linia blachy do pieczenia z pergaminem i rozerwać dodatkowy kawałek tego samego rozmiaru. Rezerwa. Fasolki wanilii pokroić na połowę, a następnie dodać nasiona i strąki do garnka z prażonymi orzechami, cukrem, miodem, syropem kukurydzianym, solą i masłem.
Umieścić garnek na dużym ogniu i mieszać do karmelu w Kolorze. Następnie wymieszać w proszku chile i cynamonu.
Usuń strąki wanilii widelcem i wlać kruche na wyłożonej blachy do pieczenia. Top z dodatkowym pergaminem i rozwałkować do równej warstwy, o grubości 1/2 cala. Schłodzić i rozbić na nieregularne kawałki.