Chile-Corn Griddle Cakes
Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 132 kalorie. Ten przepis służy 10 i kosztuje 26 centów za porcję. Udaj się do sklepu i odbierz olej roślinny, maślankę, chiles i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 18 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Podobne przepisy to Kukurydza i Chile placki na patelni, Placki Kukurydziane Na Patelni, oraz Placki Kukurydziane Na Patelni.
Instrukcje
Ubijamy razem pierwsze 7 składników, ubijając aż do zwilżenia suchych składników. (Ciasto będzie cienkie.)
Łyżka do ciasta na poziomie 1/4 cupfuls na gorąco (37
smarowane patelnia lub smarowane nonstick patelnia na średnim ogniu. Gotować, partiami, 3 do 4 minut lub aż szczyty są pokryte pęcherzykami i krawędzie wyglądają lekko suche i gotowane; włączyć i gotować, aż gotowe.
Polecane wino: Cava, Grenache, Shiraz
Chili można sparować z Cava, Grenache i Shiraz. Te soczyste Czerwienie nie mają zbyt dużo taniny (ważne dla pikantnych potraw), ale wino musujące, takie jak cava, może jeszcze lepiej oswoić ciepło. Można spróbować jaskinie Roger Goulart Gran Reserva Cava. Recenzenci bardzo lubią to z 4.7 z 5 gwiazdek i cena około 23 dolarów za butelkę.
![Jaskinie Roger Goulart Gran Reserva Cava]()
Jaskinie Roger Goulart Gran Reserva Cava
Wina wykorzystywane do produkcji cava są wybierane z wielką starannością i podlegają okresowi leżakowania wynoszącemu co najmniej cztery lata. Po 24 miesiącach – i raz w roku – dojrzewające butelki poddawane są technice déplacé, która polega na wytrząsaniu butelek w celu homogenizacji drożdży i uzyskania większej ekstrakcji pod względem ich aromatycznego i smakowego potencjału w ciągu ponad 48 miesięcy leżakowania. Rezultatem jest delikatna cava o jasnożółtym zabarwieniu, jasnych złotych odcieniach i niesamowitym blasku, a także ciekawe, złożone i mocne bukiety.Mieszanka: 60% Xare-lo, 20% Macabeo i 20% Parellada