Chile-Corn Griddle Cakes

Chile-Corn Griddle Cakes
Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 132 kalorie. Ten przepis służy 10 i kosztuje 26 centów za porcję. Udaj się do sklepu i odbierz olej roślinny, maślankę, chiles i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 18 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Podobne przepisy to Kukurydza i Chile placki na patelni, Placki Kukurydziane Na Patelni, oraz Placki Kukurydziane Na Patelni.

Instrukcje

1
Ubijamy razem pierwsze 7 składników, ubijając aż do zwilżenia suchych składników. (Ciasto będzie cienkie.)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
2
Łyżka do ciasta na poziomie 1/4 cupfuls na gorąco (37
3
smarowane patelnia lub smarowane nonstick patelnia na średnim ogniu. Gotować, partiami, 3 do 4 minut lub aż szczyty są pokryte pęcherzykami i krawędzie wyglądają lekko suche i gotowane; włączyć i gotować, aż gotowe.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
4
Podawać z masłem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
TrudnośćNormalny
Gotowe W18 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn