Chile Colorado
Chile Colorado może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 10 i kosztuje 57 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 1G białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 15 kalorii. Przynosi wam to moje przepisy. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Udaj się do sklepu i podnieś sól, bulion drobiowy o mniejszej zawartości sodu, ząbki czosnku i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 34%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Chile Colorado Burritos, Wieprzowina marynowana w Chile Colorado, oraz Domowy Sos Chile Colorado dla podobnych receptur.
Instrukcje
Usuń łodygi i nasiona z chiles; Odrzuć. Spłucz chiles zimną wodą; odcedzić. Ułóż chiles w jednej warstwie na blasze do pieczenia. Broil 20 sekund z każdej strony lub do lekko tosty (należy uważać, aby nie spalić chiles).
Doprowadzić 4 ćwiartki wody do wrzenia w dużym holenderskim piecu na średnim ogniu. Mieszać w chiles, i przykryć.
Wyjąć z ognia i odstawić na 30 minut lub do miękkości.
Umieść połowę chiles, 2 1/2 szklanki bulionu i czosnek w blenderze; proces do gładkiej.
Wlać puree mieszaniny do dużej miski; powtórzyć procedurę z pozostałymi chiles i bulion. Przecedzić mieszaninę chile przez sito do dużego rondla i wyrzucić ciała stałe. Wymieszać z solą. Gotować na średnim ogniu 30 minut, mieszając od czasu do czasu.
Polecane wino: Cava, Grenache, Shiraz
Cava, Grenache i Shiraz to moje najlepsze propozycje na Chili. Te soczyste Czerwienie nie mają zbyt dużo taniny (ważne dla pikantnych potraw), ale wino musujące, takie jak cava, może jeszcze lepiej oswoić ciepło. Możesz spróbować Papet del Mas Cava Brut. Recenzenci bardzo lubią to z 4.5 z 5 gwiazdek i cena około 15 dolarów za butelkę.
Papet del Mas Cava Brut
Przyjemne aromaty owocowe i jasny, wyraźny kolor. Uczucie smaku w ustach jest bardzo przyjemne, lekkie i dobrze zrównoważone, świeże i bardzo radosne uczucie, dobra trwałość, z nutami owocowymi i kwiatowymi. Posmak zachęca do dalszego delektowania się winem.