Chile Cheddar Omlety
Chile Cheddar omlety może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.93 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i pierwotny przepis ma 482 kalorie, 35g białka, oraz 35 g tłuszczu na porcję. Jeśli masz komercyjną salsę, mleko, parmezan i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać salsę można śledzić to danie główne z Deserowa Salsa Truskawkowa jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Z łyżeczką wynik 50%, to danie jest solidne. Spróbuj Szynka i Chile-Cheddar Calzones, Gofry Cheddar-Chile, oraz Cheddar i zielone bułeczki Chile dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz pierwsze 5 składników w dużej misce, dobrze mieszając.
Stopić 1 1/2 łyżeczki masła w 10-calowej patelni żaroodpornej na średnim ogniu.
Wlać połowę mieszaniny jaj do patelni. Gdy mieszanka zaczyna się gotować, delikatnie podnieś krawędzie omletu łopatką i przechyl patelnię, aby niegotowane porcje płynęły pod spodem. Gotować, aż zbrązowieje na dnie.
Przenieś patelnię do piekarnika; broil 5 1/2 cali od ciepła (z elektrycznymi drzwiami piekarnika częściowo otwartymi) 1 minutę lub do góry jest złoty.
Cut 1/4-cal-Głębokie rozciąć środek omlet. Top omlet z 3/4 szklanki sera i 1/4 szklanki chiles. Poluzuj omlet łopatką i ostrożnie złóż na pół. Omlet przełożyć na półmisek i przeciąć na pół.
Powtórz procedurę z pozostałym 1 1/2 łyżeczki masła, mieszaniny jaj, ser, i chiles. Do każdej porcji dodać 2 łyżki salsy tuż przed podaniem.