Chilaquiles z czarnej fasoli i wołowiny ze smażonymi jajkami
Czarna fasola i wołowina Chilaquiles z jaj sadzonych wymaga około 55 minut od początku do końca. Na 3,08 zł za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 6. Jedna porcja zawiera 596 kalorii, 46g białka, oraz 32G tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Mieszanka liści kolendry, masło, pieprz jack ser, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Aby wykorzystać zmielony cynamon, można śledzić to danie główne z Cynamonowe Twisty jako deser. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 65%. Spróbuj Boczek, fasola i jajka w stylu teksańskim: Chilaquiles z Czarnej Fasoli, Chilaquiles ze smażonymi jajkami, oraz Chilaquiles Ze Smażonymi Jajkami dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F. Ułóż paski tortilla na stojaku z drutu ustawionym na blasze do pieczenia. Spryskać tortille sprayem do gotowania i posypać mieszanką przypraw.
Składniki, których będziesz potrzebować
Paski Tortilla
1 Szczypta Płatków Mieszanych Warzyw, Lub Do Smaku
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją
Mrożone Wegetariańskie Kotleciki Z Kurczaka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki
Pomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&m
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Piec, aż chrupiące i złoty, 7 do 8 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
3
Rozłóż pomidory na dnie 12-do-13-calowego naczynia zapiekanki i rozsypać fasolę na wierzchu. Top z tortillami, następnie wołowiną, a na koniec posypać serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mrożone Wegetariańskie Kotleciki Z Kurczaka
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Dodatki (opcjonalnie)
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(polecane: Velveeta)
4
Piec, aż nadzienie jest bulgotanie i top jest rumiane. W międzyczasie smażyć jajka na maśle na patelni. Zapiekankę podzielić między talerze i podawać każdą porcję z jajkiem sadzonym.