Chicken Vicious może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.43 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 32G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 450 kalorii. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 44 stwierdziłoby, że trafił w sedno. Jeśli masz grzyby, olej roślinny, ocet destylowany i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać zmielony imbir, można śledzić to danie główne z Ciasto imbirowe z lukrem imbirowym jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia łyżeczka solidna wynik 75%. Podobne przepisy to Stoned Tart z " Sweet and Vicious, Side-Slap and Tickle Cookies From ' Sweet and Vicious, oraz Upside-Down Skillet Corn Cake From ' Sweet & Vicious.
Instrukcje
1
Rozgrzać olej w dużej ciężkiej patelni na dużym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Drobno Pokrojonej Cebuli (około 1/2 Małej Cebuli)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Drobno Posiekane Orzechy Pekan PLANTERS®
2
Dodać kawałki kurczaka, i smażyć, mieszając, aż rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Muszelki Cannelloni
3
Wlać ocet, sos sojowy i cukier; mieszając, aby rozpuścić cukier. Doprawić płatkami czerwonej papryki, czosnkiem w proszku, cebulą w proszku i imbirem. Zmniejsz ogień do niskiego poziomu, przykryj i gotuj na wolnym ogniu przez 15 minut. Posmakuj sosu w tym momencie i dostosuj przyprawę do smaku. Sos powinien być bardzo słodki. Jeśli jest zbyt cierpki, dodaj więcej cukru; jeśli jest zbyt słodki, dodaj więcej octu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Hojne Garści Startego Sera Parmigiano Reggiano Lub Romano
Ser Topiony O Obniżonej Zawartości Tłuszczu (Velveeta), Pokrojony W Plasterki
Posiekana Biała Cebula (z 1 Dużej Lub 2 Małych Cebul)
Namoczone Wióry Drzewne
6 Bułek Z Nasionami Sezamu, Podzielonych
1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala
Mieszanka Trójkolorowej Sałatki Colesław
Drobno Zmielone Orzeszki Ziemne
Ciepłe, Puree Z Gotowanej Dyni Piżmowej (110° Do 115°)
4
Gdy sos jest do swoich potrzeb, dodać grzyby, groszek, i zielonej cebuli. Dusić delikatnie na małym ogniu przez kolejne 5 minut, aż grzyby nieco się skurczą. Skrobię kukurydzianą wymieszać z wodą i wymieszać z sosem. Nadal gotować na wolnym ogniu, aż osiągnie żądaną grubość.