Chicken Vicious

Chicken Vicious
Chicken Vicious może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.43 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 32G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 450 kalorii. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 44 stwierdziłoby, że trafił w sedno. Jeśli masz grzyby, olej roślinny, ocet destylowany i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać zmielony imbir, można śledzić to danie główne z Ciasto imbirowe z lukrem imbirowym jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia łyżeczka solidna wynik 75%. Podobne przepisy to Stoned Tart z " Sweet and Vicious, Side-Slap and Tickle Cookies From ' Sweet and Vicious, oraz Upside-Down Skillet Corn Cake From ' Sweet & Vicious.

Instrukcje

1
Rozgrzać olej w dużej ciężkiej patelni na dużym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
2
Dodać kawałki kurczaka, i smażyć, mieszając, aż rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Muszelki CannelloniMuszelki Cannelloni
3
Wlać ocet, sos sojowy i cukier; mieszając, aby rozpuścić cukier. Doprawić płatkami czerwonej papryki, czosnkiem w proszku, cebulą w proszku i imbirem. Zmniejsz ogień do niskiego poziomu, przykryj i gotuj na wolnym ogniu przez 15 minut. Posmakuj sosu w tym momencie i dostosuj przyprawę do smaku. Sos powinien być bardzo słodki. Jeśli jest zbyt cierpki, dodaj więcej cukru; jeśli jest zbyt słodki, dodaj więcej octu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmCebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Oliwki Drylowane, Dojrzałe Lub Faszerowane Papryką, OpcjonalnieOliwki Drylowane, Dojrzałe Lub Faszerowane Papryką, Opcjonalnie
Posiekana Biała Cebula (z 1 Dużej Lub 2 Małych Cebul)Posiekana Biała Cebula (z 1 Dużej Lub 2 Małych Cebul)
4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala
1 Funt Polędwicy Z Piersi Indyka, Pokrojonej W Kostkę O Wymiarach 1 Cala1 Funt Polędwicy Z Piersi Indyka, Pokrojonej W Kostkę O Wymiarach 1 Cala
1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala
Laska Wanilii, Przecięta Wzdłuż Na Pół I Wydrążona, Aby Zebrać Nasiona WaniliiLaska Wanilii, Przecięta Wzdłuż Na Pół I Wydrążona, Aby Zebrać Nasiona Wanilii
Propozycja Podania: Podawać Z MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Makaronem
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
4
Gdy sos jest do swoich potrzeb, dodać grzyby, groszek, i zielonej cebuli. Dusić delikatnie na małym ogniu przez kolejne 5 minut, aż grzyby nieco się skurczą. Skrobię kukurydzianą wymieszać z wodą i wymieszać z sosem. Nadal gotować na wolnym ogniu, aż osiągnie żądaną grubość.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filiżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z IndykaFiliżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka
6 łyżek Zimnego, Niesolonego Masła, Pokrojonego Na Małe Kawałki Lub Startego6 łyżek Zimnego, Niesolonego Masła, Pokrojonego Na Małe Kawałki Lub Startego
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Propozycja Podania: Podawać Z MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Makaronem
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia16
Magazyn