Chicken Verde
Chicken Verde może być dobrym przepisem, aby poszerzyć swoją kolekcję dań głównych. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 375 kalorii, 51g białka, oraz 10 g tłuszczu na porcję. Na $3.59 za porcję, ten przepis okładki 34% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz paprykę, cebulę, olej canolan i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć olej canolan można śledzić to danie główne z Wiśniowo-Morelowe Obroty jako deser. Ogólnie ten przepis zarabia łyżeczka solidna wynik 76%. Podobne przepisy to Chicken Verde, Kurczak Chile Verde, oraz Kurczak Z Salsą Verde.
Instrukcje
Umieść chiles Poblano i papryki jalapeno na wyłożonej folią blasze do pieczenia. Broil 10 minut lub do poczernienia i zwęglone, obracając od czasu do czasu.
Umieścić paprykę w papierowej torbie; złożyć, aby szczelnie zamknąć.
Odstawić na 15 minut. Chiles i paprykę obrać; pokroić na pół wzdłuż. Wyrzucić nasiona i membrany. Posiekaj Poblano chiles. Drobno posiekać paprykę jalapeno.
Połącz chiles Poblano, papryka jalapeo, pomidory, a następnie 4 składniki (przez zielone chiles) w dużej misce.
Kurczaka posypać kminkiem i pieprzem.
Podgrzać dużą patelnię nonstick na średnim ogniu.
Dodaj olej do patelni; zawirować do płaszcza.
Dodaj połowę kurczaka na patelnię. Gotować 2 1/2 protokół z każdej strony lub aż rumiane.
Umieść kurczaka w 6-litrowej kuchence elektrycznej. Powtórz procedurę z pozostałym kurczakiem.
Wlać mieszaninę tomatillo na kurczaka. Przykryć i gotować na niskim 3 1/2 godziny lub aż kurczak będzie miękki.
Wyjmij kurczaka z wolnej kuchenki; utrzymuj ciepło.
Wlać sos do średniego rondla. Doprowadzić do wrzenia; zmniejszyć ogień,i gotować na wolnym ogniu, odkryte, 25 minut lub do zmniejszenia do 4 1/2 filiżanki.
Podawać kurczaka z sosem.
Posypać posiekaną kolendrą.
W razie potrzeby udekorować śmietaną.