Need a bezglutenowe i bezmleczne danie główne? Kurczak Stir-Fry może być świetny przepis, aby spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 28g białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 258 kalorii. Ten przepis służy 8 i kosztuje $2.94 za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka oleju roślinnego, cebuli, grzybów shiitake i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Z łyżeczką wynik 79%, to danie jest dobre. Spróbuj Kurczak z brokułami Stir-Fry, Szybki Stir-Fry Z Kurczakiem I Brokułami, oraz Szybkie 15 minut Stir-Fry kurczaka i warzyw dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Na dużej patelni, rozgrzać oleje na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
2
Dodać kurczaka i gotować przez 4 do 5 protokół lub do lekko rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cały Kurczak
3
Dodać brokuły, grzyby, marchew, pieprz, i cebula i gotować dodatkowe 5 protokół, często mieszając. Wymieszać w wodzie kasztany. W małej misce, połączyć bulion, sos hoisin, sos sojowy, imbir, i skrobia kukurydziana.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kasztany Wodne
Sos Hoisin
Skrobia Kukurydziana
Grzyby
Sos Sojowy
Brokuły
Marchew
Imbir
Pieprz
Bulion
Cebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I Smażenia
4
Dodać do mieszanki kurczaka i doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu. Zmniejszyć ogień do średniej do średniej-niskiej, i gotować na wolnym ogniu przez 4 do 5 minut, lub aż sos zgęstnieje.