Chicken Pot Pie VIII

Chicken Pot Pie VIII
Chicken Pot Pie VIII może być dobrym przepisem, aby rozwinąć pole przepis dania głównego. Jedna porcja zawiera 232 kalorie, 16G białka, oraz 12g tłuszczu. Ten przepis służy 8 i kosztuje 85 centów za porcję. Mieszanka pieprzu, masła, bulionu z kurczaka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć mąkę, możesz podążać za tym daniem głównym z Tarta jabłkowa z sosem karmelowym jako deser. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 42%, co jest całkiem dobre. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Instant Pot Chicken Pot Pie Soup, Kieszenie Z Kurczaka Pot Pie, oraz Domowa Zupa Z Kurczaka Pot Pie.

Instrukcje

1
W dużej misce, połączyć 2 szklanki mąki i 1 łyżeczka soli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Pokroić w smalec, aż mieszanina przypomina grube okruchy. Mieszaj w wodzie, aż mieszanina utworzy kulkę. Ciasto podzielić na pół i uformować w kulki. Owinąć w folię i przechowywać w lodówce przez 4 godziny lub na noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
WodaWoda
SmalecSmalec
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
3
Rzuć jedną piłkę, aby zmieścić 9-calowy talerz pie.
Składniki, których będziesz potrzebować
RolkaRolka
4
Umieść dno skorupy w talerzu ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
5
Rozwałkować wierzchnią skórkę i odstawić na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
RolkaRolka
6
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F (200 stopni C.)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
7
W dużym rondlu rozpuścić 1/2 szklanki masła. Zmiksować w mące, soli, pieprzu i cebuli. Stopniowo mieszać w bulionie z kurczaka. Gotować, ciągle mieszając, aż będzie gładka i zagęszczona. Na osobnej patelni podsmażamy grzyby w 3 łyżkach masła, następnie mieszamy do rondla. Wymieszać z kurczakiem, marchewką, selerem i ziemniakami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rosół Z KurczakaRosół Z Kurczaka
GrzybyGrzyby
ZiemniakZiemniak
Cały KurczakCały Kurczak
MasłoMasło
MarchewMarchew
SelerSeler
PieprzPieprz
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CebulaCebula
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
PatelniaPatelnia
8
Dobrze wymieszać i wlać do dolnej skorupy ciasta. Przykryć wierzchnią skórką, uszczelnić krawędzie i odciąć nadmiar ciasta. Zrób kilka małych szczelin na górze, aby umożliwić ucieczkę pary.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki TruskawekŚwieże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
CiastoCiasto
9
Piec w nagrzanym piekarniku przez 30 minut lub do momentu, gdy ciasto będzie złociste, a nadzienie bąbelkowe.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 10 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia21
Magazyn