Chicken Nacho Bake Made Over
Chicken Nacho Bake Made over jest bezglutenowe hor d ' oeuvre. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 35g białka, 19g tłuszczu, oraz w sumie 486 kalorii. Na $2.9 za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Jeśli masz bekon oscar mayer, pieczone chipsy tortilla, piersi z kurczaka i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać boczek, można śledzić to danie główne z Blueberry Buckle jako deser. 94 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 84%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj Chicken Nacho Bake, Fiesta Nacho Chicken Bake, oraz Nacho Bake dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 204°.
Kurczaka ułożyć na blasze pokrytej folią; na wierzch polać salsą.
Piec 20 min. lub do czasu zakończenia kurczaka (165F), polewając pokruszonymi frytkami i serem przez ostatnie 5 minut.
Tymczasem, gotować boczek na dużej patelni, aż chrupiące.
Usuń boczek z patelni; odcedzić na ręcznikach papierowych. Wyrzucić kapiele z patelni.
Dodać cebulę na patelni; gotować i mieszać 5 min. Pomidory wymieszać; gotować 4-5 min. albo aż pomidory zaczną pękać, mieszając od czasu do czasu.
Dodać ryż; gotować od 2 do 3 min. lub aż do ogrzania, mieszając od czasu do czasu. Wymieszać z boczkiem.
Wierzch kurczaka z kwaśną śmietaną.
Podawać z mieszanką ryżową.