Chicken Larb
Chicken Larb to bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 danie główne. Jedna porcja zawiera 179 kalorii, 25g białka, oraz 7G tłuszczu. Ten przepis służy 4. Na $1.4 za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Ten przepis z moich przepisów wymaga oleju canolan, połówek piersi kurczaka, ogórka i soku z limonki. Aby zużyć sok z limonki, można śledzić to danie główne z Lime Angel Food Cake z wapienną glazurą i pistacjami jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 27 minut. Z łyżeczką wynik 50%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Kurczak Larb, Larb Chicken Flatbread, oraz Thai Chicken Larb dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz pastę curry, kurczaka i sól w robocie kuchennym; proces do gładkiej.
Rozgrzać dużą patelnię na średnim ogniu.
Dodaj olej do patelni; zawirować do płaszcza.
Dodaj kurczaka na patelnię; smażyć 6 minut lub aż do zrobienia, mieszając do kruszonki.
Zdjąć patelnię z ognia; wymieszać ogórek i kolejne 3 składniki (przez sok).
Na każdym z 4 talerzy umieścić po 2 liście kapusty; mieszaninę kurczaka podzielić równomiernie między liście.
Podawać z pastą chile, w razie potrzeby.