Chicken Glace
Chicken Glace może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 69 centów za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 13 porcji z 222 kalorie, 15g białka, oraz 15 g tłuszczu każdy. Jeśli masz gałązki pietruszki, pieprz, cebula, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby wykorzystać liście laurowe można śledzić to danie główne z Urocze Babeczki Jabłkowe jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 38%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Kurczak z pieczarkami i figami, Lukier Glace, oraz Szarlotka Glace dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść kurczaka na patelni brojlerów lub płytkiej patelni do pieczenia pokrytej sprayem do gotowania.
Piec w temperaturze 425 przez 1 godzinę, obracając uda po 30 minutach.
Umieść kurczaka w dużym garnku. Ostrożnie dodać 2 szklanki zimnej wody do patelni brojlerów, skrobanie poluzować rumiane kawałki; wlać płyn do garnka.
Dodać cebulę i pozostałe składniki.
Dodaj pozostałe 10 szklanek zimnej wody; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ciepło i gotować 2 godziny; odtłuścić powierzchnię od czasu do czasu, odrzucając pianę.
Przecedzić wywar przez drobne sito wyłożone gazą lub cienkim bawełnianym ręcznikiem do naczyń do dużej miski; wyrzucić ciała stałe. Chłodny zapas do temperatury pokojowej. Przykryć i schłodzić wywar przez 8 godzin lub przez noc.
Odtłuścić zestalony tłuszcz z powierzchni stada i wyrzucić.
Wywar umieścić w średnim rondlu; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień, i gotować na wolnym ogniu, aż syropy i zmniejszyła się do 6 łyżek (około 1 godziny i 15 minut), odtłuszczanie piany w razie potrzeby.