Chicken Chipotle z Chayote, cebulą i pomidorami

Chicken Chipotle z Chayote, cebulą i pomidorami
Chipotle Chicken with Chayote, Onion & Tomato Toss to bezglutenowe danie główne. Jedna porcja zawiera 221 kalorii, 25g białka, oraz 11g tłuszczu. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.51 za porcję. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 40 minut. Udaj się do sklepu i odbierz balsamiczny sos winegret, cebulę, kolendrę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 52%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Pieczony Chayote & Red Pepper Toss, Italian Chicken & Tomato Pasta Toss, oraz Placki z krewetkami i słodkimi ziemniakami z sosem Chayote Slaw i Chipotle dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać grill na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
2
Zmiksować dressing i paprykę chipotle w blenderze na gładką masę. Rezerwa 1/4 filiżanki do późniejszego wykorzystania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Chipotle W Sosie Adobo, Drobno Posiekane, Plus 2 łyżki Sosu AdoboPapryczki Chipotle W Sosie Adobo, Drobno Posiekane, Plus 2 łyżki Sosu Adobo
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
3
Grilluj kurczaka, chajoty i cebulę 25 min. lub do czasu, aż kurczak zostanie zrobiony (165F), obracając od czasu do czasu i szczotkując pozostałą mieszanką opatrunkową przez ostatnie 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
ChayoteChayote
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
4
Kurczaka pokroić na pół; ułożyć na półmisku. Wrzucić chayotes, cebula i pomidory z zastrzeżonej mieszaniny dressing; łyżka nad kurczakiem. Top z serem i kolendrą.
Składniki, których będziesz potrzebować
ChayoteChayote
1 Kg Tortilli Kukurydzianych1 Kg Tortilli Kukurydzianych
Cukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 CalaCukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
TrudnośćŚredni
Gotowe W40 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia14
Magazyn