Chichot Cukinia Quinoa

Chichot Cukinia Quinoa
Chichot cukinia Quinoan jest bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegetariańskie przystawka. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.15 za porcję. Jedna porcja zawiera 284 kalorie, 14g białka, oraz 12g tłuszczu. Ten przepis z szafy gotowanie ma 44092 fanów. Mieszanka cukinii, bulion warzywny, cheddar, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 89%. Ten wynik jest świetny. Spróbuj Chichot cukinia quinoa, Serowa Zapiekanka Z Cukinii Quinoa, oraz Serowa Zapiekanka Z Cukinii Quinoa dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Doprowadzić quinoa i bulion do wrzenia na średnim ogniu, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu pokryte aż bulion został wchłonięty i quinoa jest przetarg, o 15-20 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Pełnoziarniste Duże Pity O średnicy Około 8 Cali, Podgrzane4 Pełnoziarniste Duże Pity O średnicy Około 8 Cali, Podgrzane
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, OpcjonalnieDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
2
Zdjąć z ognia am wymieszać cukinię, ser, sól i pieprz.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.
6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
TrudnośćŁatwy
Gotowe W20 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia17
Magazyn