Chicharrones rybne Tacos z sosem tatarskim Chipotle

Chicharrones rybne Tacos z sosem tatarskim Chipotle
Przepis Chicharrones Fish Tacos z sosem tatarskim Chipotle jest gotowy w mniej więcej 1 godzinę i 10 minut i zdecydowanie jest niesamowitym bezmleczne i pescatariańskie opcja dla miłośników kuchni meksykańskiej. Na 2,88 zł za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 8. Jedna porcja zawiera 518 kalorii, 27g białka, oraz 25 g tłuszczu. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz pod ręką ogórek, sok z limonki, sól i kilka innych składników, możesz to zrobić. Aby wykorzystać skórkę pomarańczową, możesz podążać za tym daniem głównym z Lody z ciemnej czekolady z dodatkiem pomarańczy z prażonymi orzechami włoskimi jako deser. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 61%, co jest solidne. Spróbuj Zapiekane Tacos rybne z sosem tatarskim Chipotle, Tacos rybne z sosem Chipotle Ranch #weekdaysupper, oraz Przyjazne dzieciom Tacos rybne z surówką i sosem Chipotle dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połączyć majonez, czosnek, scallion, chipotle, i sok z limonki w małej misce i dobrze wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lekko Rozgniecione Awokado HassLekko Rozgniecione Awokado Hass
4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej
Papryczki Chipotle W Sosie Adobo, Drobno Posiekane, Plus 2 łyżki Sosu AdoboPapryczki Chipotle W Sosie Adobo, Drobno Posiekane, Plus 2 łyżki Sosu Adobo
Cały Imbir, RozgniecionyCały Imbir, Rozgnieciony
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
2
Dodaj sól, do smaku. Przykryć folią i przechowywać w lodówce, aż będzie gotowy do użycia. Przechowywać w lodówce do 1 tygodnia.;
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
1
Umieść rybę w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
2
Umieścić ząbki czosnku na desce do krojenia. Goździki pokroić na pół wzdłuż, a następnie rozbić bokiem noża szefa kuchni.
Składniki, których będziesz potrzebować
(podarte Na Kawałki, Jeśli Chcesz)(podarte Na Kawałki, Jeśli Chcesz)
2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
Nóż Szefa KuchniNóż Szefa Kuchni
3
Posypać 1 łyżeczkę soli na czosnek i posiekać i posmarować czosnek na desce do krojenia, aż zrobi się pasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
4
Dodaj pastę czosnkową do miski z rybami.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 łyżek Posiekanej Natki Pietruszki2 Do 3 łyżek Posiekanej Natki Pietruszki
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
5
Dodaj sos Worcestershire i 1/2 łyżeczka pieprzu; obracając ryby płaszcz. Przykryć folią i przechowywać w lodówce przez co najmniej 20 minut lub do 4 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marynowana Fasolka SzparagowaMarynowana Fasolka Szparagowa
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
6
Umieścić mąkę w płytkim naczyniu i wrzucić kawałki ryby w nim kilka na raz, aż wszystkie są równomiernie pokryte. Wytrząsnąć nadmiar mąki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki
Chipsy Tortilla O Smaku LimonkiChipsy Tortilla O Smaku Limonki
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
7
Ciepło 2-cale oleju do 375 stopni F w ciężkiej patelni lub głębokim garnku na średnim ogniu. Ostrożnie dodać kilka kawałków ryby na raz i smażyć na złoty kolor, o 4 do 6 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
8
Przełożyć do wyłożonej ręcznikiem papierowym talerza, aby osuszyć. Doprawić solą i pieprzem, póki są jeszcze gorące. Pozostawić olej do smażenia, aby powrócić do temperatury i nadal smażyć ryby partiami, aż do końca.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®
9
Owiń tortille wilgotnym ręcznikiem kuchennym i umieść w kuchence mikrofalowej. Kuchenka mikrofalowa na pełnej mocy przez 30 sekund, aż będą miękkie i giętkie. Trzymaj ciepło.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słodka Suszona Sopressata, Pokrojona W Plasterki, Do SerwowaniaSłodka Suszona Sopressata, Pokrojona W Plasterki, Do Serwowania
Suszony Oregano, 1/3 Pełnej DłoniSuszony Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni
1
Na rozgrzaną tortillę posmarować sosem tatarskim chipotle.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos TatarskiSos Tatarski
Papryczki Chipotle W Sosie Adobo, Drobno Posiekane, Plus 2 łyżki Sosu AdoboPapryczki Chipotle W Sosie Adobo, Drobno Posiekane, Plus 2 łyżki Sosu Adobo
Mrożone Wegetariańskie Kotleciki Z KurczakaMrożone Wegetariańskie Kotleciki Z Kurczaka
Chleb Orzechowo-rodzynkowyChleb Orzechowo-rodzynkowy
2
Dodaj kilka pasków ogórka i wierzch z 3 lub 4 kawałkami ryby. Przykryj kilkoma liśćmi rukoli, kolendry, awokado i odrobiną skórki pomarańczowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Kolendraświeża Kolendra
Piersi Z Kurczaka Z RożnaPiersi Z Kurczaka Z Rożna
Biały Chleb, Pokrojony W Cienkie Kromki (około 18 Kromek)Biały Chleb, Pokrojony W Cienkie Kromki (około 18 Kromek)
Gałązki Kopru WłoskiegoGałązki Kopru Włoskiego
1 Suszony Pieprz Arbol1 Suszony Pieprz Arbol
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
3
Podawać z większą ilością sosu tatarskiego z boku i klinami limonkowymi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos TatarskiSos Tatarski
Klin WapiennyKlin Wapienny

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Ryba w menu? Spróbuj sparować z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Caposaldo Pinot Grigio z oceną 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 10 dolarów za butelkę.
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio charakteryzuje się suchą, rześką, żywą konsystencją i delikatnymi aromatami białych owoców, kwiatów i migdałów.Dobrze komponuje się z białymi mięsami, rybami, owocami morza, daniami z makaronu i delikatnymi serami.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 10 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia33
Magazyn