Chicharrones rybne Tacos z sosem tatarskim Chipotle
Przepis Chicharrones Fish Tacos z sosem tatarskim Chipotle jest gotowy w mniej więcej 1 godzinę i 10 minut i zdecydowanie jest niesamowitym bezmleczne i pescatariańskie opcja dla miłośników kuchni meksykańskiej. Na 2,88 zł za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 8. Jedna porcja zawiera 518 kalorii, 27g białka, oraz 25 g tłuszczu. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz pod ręką ogórek, sok z limonki, sól i kilka innych składników, możesz to zrobić. Aby wykorzystać skórkę pomarańczową, możesz podążać za tym daniem głównym z Lody z ciemnej czekolady z dodatkiem pomarańczy z prażonymi orzechami włoskimi jako deser. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 61%, co jest solidne. Spróbuj Zapiekane Tacos rybne z sosem tatarskim Chipotle, Tacos rybne z sosem Chipotle Ranch #weekdaysupper, oraz Przyjazne dzieciom Tacos rybne z surówką i sosem Chipotle dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Połączyć majonez, czosnek, scallion, chipotle, i sok z limonki w małej misce i dobrze wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lekko Rozgniecione Awokado Hass
4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej
Papryczki Chipotle W Sosie Adobo, Drobno Posiekane, Plus 2 łyżki Sosu Adobo
Cały Imbir, Rozgnieciony
Czosnek Goya®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
2
Dodaj sól, do smaku. Przykryć folią i przechowywać w lodówce, aż będzie gotowy do użycia. Przechowywać w lodówce do 1 tygodnia.;
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemki
1
Umieść rybę w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
2
Umieścić ząbki czosnku na desce do krojenia. Goździki pokroić na pół wzdłuż, a następnie rozbić bokiem noża szefa kuchni.
Składniki, których będziesz potrzebować
(podarte Na Kawałki, Jeśli Chcesz)
2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do Krojenia
Nóż Szefa Kuchni
3
Posypać 1 łyżeczkę soli na czosnek i posiekać i posmarować czosnek na desce do krojenia, aż zrobi się pasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek Goya®
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do Krojenia
4
Dodaj pastę czosnkową do miski z rybami.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 łyżek Posiekanej Natki Pietruszki
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
5
Dodaj sos Worcestershire i 1/2 łyżeczka pieprzu; obracając ryby płaszcz. Przykryć folią i przechowywać w lodówce przez co najmniej 20 minut lub do 4 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marynowana Fasolka Szparagowa
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemki
6
Umieścić mąkę w płytkim naczyniu i wrzucić kawałki ryby w nim kilka na raz, aż wszystkie są równomiernie pokryte. Wytrząsnąć nadmiar mąki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki
Chipsy Tortilla O Smaku Limonki
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
7
Ciepło 2-cale oleju do 375 stopni F w ciężkiej patelni lub głębokim garnku na średnim ogniu. Ostrożnie dodać kilka kawałków ryby na raz i smażyć na złoty kolor, o 4 do 6 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
GOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
8
Przełożyć do wyłożonej ręcznikiem papierowym talerza, aby osuszyć. Doprawić solą i pieprzem, póki są jeszcze gorące. Pozostawić olej do smażenia, aby powrócić do temperatury i nadal smażyć ryby partiami, aż do końca.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®
9
Owiń tortille wilgotnym ręcznikiem kuchennym i umieść w kuchence mikrofalowej. Kuchenka mikrofalowa na pełnej mocy przez 30 sekund, aż będą miękkie i giętkie. Trzymaj ciepło.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słodka Suszona Sopressata, Pokrojona W Plasterki, Do Serwowania
Suszony Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni
1
Na rozgrzaną tortillę posmarować sosem tatarskim chipotle.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Tatarski
Papryczki Chipotle W Sosie Adobo, Drobno Posiekane, Plus 2 łyżki Sosu Adobo
Mrożone Wegetariańskie Kotleciki Z Kurczaka
Chleb Orzechowo-rodzynkowy
2
Dodaj kilka pasków ogórka i wierzch z 3 lub 4 kawałkami ryby. Przykryj kilkoma liśćmi rukoli, kolendry, awokado i odrobiną skórki pomarańczowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Kolendra
Piersi Z Kurczaka Z Rożna
Biały Chleb, Pokrojony W Cienkie Kromki (około 18 Kromek)
Gałązki Kopru Włoskiego
1 Suszony Pieprz Arbol
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
3
Podawać z większą ilością sosu tatarskiego z boku i klinami limonkowymi.
Ryba w menu? Spróbuj sparować z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Caposaldo Pinot Grigio z oceną 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 10 dolarów za butelkę.