Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj Chicagowskiej Włoskiej kanapki z wołowiną. Ten bezmleczny przepis służy 4 i kosztuje 9,43 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 144g białka, 71 g tłuszczu, oraz w sumie 2139 kalorii. 11 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka cebuli, liści laurowych, wina i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby wykorzystać liście laurowe można śledzić to danie główne z Urocze Babeczki Jabłkowe jako deser. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 95%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Włoskie Hoagies Wołowe W Stylu Chicago, Chicago Italian Beef (Pot Roast Style), oraz Slow-Cooker Chicago - Style Włoska wołowina i kiełbasa Combo dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Mięso pocierać suchymi składnikami, przykryć i przechowywać w lodówce przez 2 do 3 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
2
Rozgrzej piekarnik do 275 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)
3
Dodać mięso na patelni z tłuszczu boczku, dodać cebulę i czosnek, saute przez 15 minut, deglaze z winem, i dodać sos Worcestershire, bulion wołowy i liście laurowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marynowana Fasolka Szparagowa
Z Odrobiną Mięsa (grzbiety, Szyje, Skrzydła Itp.)
Bulion Wołowy
1/2 łyżeczki Posiekanego świeżego Tymianku Lub Suszonego
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Fasola Cannelloni, Odsączona
4
Umieść patelnię do pieczenia w piekarniku i gotuj przez 3 godziny, odsłonięte lub do momentu, gdy termometr odczytu natychmiastowego zarejestruje 135 stopni F w środku.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Fasola Cannelloni, Odsączona
Ostry Sos Z Oleju Sezamowego
Posiekana Cebula (2 Cebule)
5
Wyjąć, ostudzić, a następnie pokroić bardzo cienko.
6
Schłodzić bulion na patelni i usunąć tłuszcz, który wznosi się na górę. Szczep.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Fasola Cannelloni, Odsączona
7
Rozgrzej bulion i dodaj pokrojone mięso.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
8
Na każdej opiekanej bułce umieścić trochę mięsa, chochlę z odrobiną bulionu i na wierzchu z warzywami giardiniera i czerwoną papryką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papaja (hawajska), Pokrojona W Drobną Kostkę
1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)
1-1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Włoski działa naprawdę dobrze z Chianti, Trebbiano i Verdicchio. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Tenuta di Nozzole La Forra Chianti Classico Riserva z 4.3 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 34 dolarów za butelkę.