Chiński Wieprzowina Smażony Ryż

Chiński Wieprzowina Smażony Ryż
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj smażonego ryżu z chińską wieprzowiną. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 25g białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 350 kalorii. Na $1.94 za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 2. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Ten przepis jest typowy dla kuchni chińskiej. Udaj się do sklepu i odebrać zieloną cebulę, sos sojowy, ryż i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby użyć sosu sojowego o niskiej zawartości sodu, możesz śledzić to danie główne z Ciasto Bananowe Split jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 59%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Filet wieprzowy po chińsku ze smażonym ryżem, Chińska kiełbasa smażony ryż z chrupiącą smażoną szalotką, oraz Wołowina i brokuły Cauli-ryż [aka Not Chinese Not Fried Not Rice] dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Na dużej patelni, podsmażyć wieprzowinę, marchew, brokuły, groch i cebula na maśle, aż wieprzowina nie jest już różowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 (14 Uncji) Puszka Bulionu Z Kurczaka1 (14 Uncji) Puszka Bulionu Z Kurczaka
3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
2
Wyjąć z patelni i odstawić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
3
W tej samej patelni, gotować i mieszać jajko na średnim ogniu, aż do całkowitego ustawienia. Wymieszać z ryżem, sosem sojowym, czosnkiem w proszku, imbirem i mieszaniną wieprzowiny; rozgrzać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Półksiężycowe Plasterki Ogórka AngielskiegoPółksiężycowe Plasterki Ogórka Angielskiego
Pieczeń Z Polędwicy Wieprzowej, PrzyciętaPieczeń Z Polędwicy Wieprzowej, Przycięta
1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I PieprzSól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I Pieprz
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta

Polecane wino: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Asian bardzo dobrze współpracuje z Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Rezerwa DeMorgenzon Chenin Blanc z oceną 4,2 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 44 dolarów za butelkę.
Rezerwat DeMorgenzon Chenin Blanc
Rezerwat DeMorgenzon Chenin Blanc
Ten serial stopping white prezentuje wylewne aromaty białego kwiatu, owoców pestkowych, miodu i tostów, które wybuchają w bogate smaki gruszki, kwiatu pomarańczy, karmelu i przypraw. To światowej klasy wino, które zapewnia doskonałą równowagę między bujnymi owocami a rześką, przepyszną kwasowością.
TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia17
Magazyn