Chińska wieprzowina i makaron
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj Chińskiej wieprzowiny i Pastanu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.73 za porcję. Jedna porcja zawiera 236 kalorii, 15g białka, oraz 4G tłuszczu. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Ten przepis jest typowy dla kuchni chińskiej. Jeśli masz bok choy, czosnek, rosół z kurczaka i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć brązowy cukier można śledzić to danie główne z Brązowo-cukrowe babeczki z brązowo-maślaną glazurą jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Z łyżeczką wynik 55%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Chińska wieprzowina i makaron, Kolacja: makaron z schabem, Chińskim bakłażanem, Baby Bok Choy i pikantnym sosem Miso, oraz Chiński Nowy Rok: Chińska Pieczona Wieprzowina (Siu Yuk).
Instrukcje
Pokroić wieprzowinę w plastry 1/4 cala. W średniej szklanej misce wymieszaj sok ananasowy, sos sojowy, miód, czosnek i skrobię kukurydzianą. Wymieszać z wieprzowiną. Przykryć i przechowywać w lodówce 1 godzinę.
Gotować i osuszyć wermiszel zgodnie z zaleceniami na opakowaniu. Spray wok lub 10-calowa patelnia nonstick z natryskiem do gotowania; podgrzać na średnim ogniu.
Dodaj olej; obróć wok, aby pokryć stronę.
Dodać wieprzowinę; gotować i mieszać 2 protokół.
Dodaj bulion, cebula, papryka i bok choy do wok; gotować i mieszać 6 protokół.
Dodaj strąki grochu, ananasa i wermiszel. Gotować 2 minuty, stale mieszając.
Dodać wieprzowinę. Gotować około 1 minuty, ciągle mieszając, aż sos zgęstnieje i wieprzowina nie jest już różowa w środku.