Chińska duszona wieprzowina z podwójną dymką

Chińska duszona wieprzowina z podwójną dymką
Chińska duszona wieprzowina z podwójną dymką to przystawka, która serwuje 4. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 175 kalorii, 3G białka, oraz 4G tłuszczu na porcję. Na 2,13 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To będzie hit w Twoim Wiosna wydarzenie. Ten przepis z BBC Good Food ma 22 fanów. Mieszanka imbiru, pasta miso, sos sojowy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Kilka osób naprawdę lubiło to chińskie danie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 40%. Ten wynik jest solidny. Duszony Groszek Z Dymką I Sałatą, Dymka duszona na maśle z dużą ilością szczypiorku, oraz Chińskie duszone Tofu z mieloną wieprzowiną są bardzo podobne do tego przepisu.

Instrukcje

1
Piekarnik do 190C / 170C wentylator / Gaz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Brąz wieprzowinę po obu stronach w oleju, a następnie przenieść ją do dużego naczynia żaroodpornego. Deglaze patelni używanej do brązowienia z winem ryżowym lub Sherry i dodać go do zapiekanki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wino RyżoweWino Ryżowe
Marynowana Skórka Arbuza, 1 SłoiczekMarynowana Skórka Arbuza, 1 Słoiczek
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(polecane: Velveeta)(polecane: Velveeta)
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
3
Dodać imbir i czosnek. Odciąć końce off 8 tłuszczu dymki i dodać je do patelni w całości wraz z chili, bulion, pasta miso (jeśli używasz) i sos sojowy. Wszystko gotować na wolnym ogniu, następnie przykryć i włożyć zapiekankę do piekarnika na 2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
DymkaDymka
MisoMiso
1 Funt Polędwicy Z Piersi Indyka, Pokrojonej W Kostkę O Wymiarach 1 Cala1 Funt Polędwicy Z Piersi Indyka, Pokrojonej W Kostkę O Wymiarach 1 Cala
6 Pomidorów Obranych I Posiekanych6 Pomidorów Obranych I Posiekanych
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, OpcjonalnieDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
4
Zdjąć pokrywkę z zapiekanki i gotować przez kolejne 20 minut. Posiekaj 4 cieńsze dymki i dodaj je do zapiekanki tuż przed podaniem z ryżem na parze i bok choi.
Składniki, których będziesz potrzebować
DymkaDymka
Ryż GotowanyRyż Gotowany
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia6
Magazyn