Chex® Pumpkin Pie Crunch
Chex® Pumpkin Pie Crunch to Wegetariańskie przepis z 16 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 187 kalorii. Na 73 grosze za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Sprawdza się jako bardzo przystępny deser dla Święto Dziękczynienia. Ten przepis jest lubiany przez 381 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz wanilię, płatki, płatki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Z łyżeczką wynik 66%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Chex ® Moroccan Crunch, Miód Orzechowy Cherry Crunch Chex Mix, oraz Imbir Miód Crunch Chex Mix dla podobnych receptur.
Instrukcje
W małej misce, wymieszać brązowy cukier i przyprawa pumpkin pie; odstawić. W małym naczyniu kuchenki mikrofalowej, masło mikrofalowe na wysokiej około 30 sekund lub do stopienia. Wymieszać wanilią. W dużej misce do mikrofalówki, wymieszać wszystkie zboża i pekan.
Wlać mieszaninę masła na mieszaninę zbóż, mieszając do równomiernego rozłożenia.
Dodać cukier i przyprawy mieszaniny i mieszać aż powlekane.
Kuchenka mikrofalowa odkryte na wysokiej 5 minut lub aż mieszanina zaczyna brązowieć, mieszając co minutę.
Rozprowadzić na papierze woskowym lub arkuszu cookie do ostygnięcia. Przechowywać w szczelnym pojemniku.