Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc wypróbuj Chex® Moroccan Crunch. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 431 kalorii, 13g białka, oraz 12g tłuszczu na porcję. Na 1,48 zł za porcję, ten przepis okładki 36% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 21. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 25 minut. Mieszanka miodu, mielonego kminku, zbóż pszenicznych i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 79%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Miód Orzechowy Cherry Crunch Chex Mix, Imbir Miód Crunch Chex Mix, oraz Chex ® Crunch Green Bean Casserole dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Piekarnik rozgrzać do 121°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
2
W dużej patelni do pieczenia, roztopić masło w piekarniku. Wymieszać przyprawy. Wymieszaj płatki zbożowe i migdały, aż będą równomiernie pokryte.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przyprawy
Migdały
Masło
Zboża
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do Pieczenia
Piekarnik
3
Piec 1 godzinę, mieszając co 15 minut. Wymieszaj suszone owoce i imbir.
Składniki, których będziesz potrzebować
Owoce
Imbir
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
4
Mżawka z miodem. Całkowicie schłodzić, około 15 minut. Przechowywać w szczelnym pojemniku.