Chex ® wanilia kawałki mogą być tylko Europejska przepis, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 64 porcje z 147 kalorii, 3G białka, oraz 6G tłuszczu każdy. Na 26 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Udaj się do sklepu i odbierz precla, pianki, płatki zbożowe i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Najlepiej sprawdza się jako przystawka i odbywa się w mniej więcej 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 29%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Lody waniliowe słodowane z kawałkami kruchej i mlecznej czekolady orzechowej, Karmelizowane bułeczki z gruszką waniliową z kawałkami ciemnej czekolady, oraz Soya Chunks Gravy-jak zrobić Maker Curry-Soya Chunks s dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Umieścić czekoladowe chipsy w zamrażarce do schłodzenia. W dużej misce wymieszać zboża, orzeszki ziemne, precle i pianki; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czekoladowe Chipsy
Pianki
Precle
Orzeszki Ziemne
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
W dużej kuchence mikrofalowej miski, powłoka cukierki mikrofalowe odkryte na wysoki 1 minuta 30 sekund; wymieszać, rozbijając duże kawałki. Kuchenka mikrofalowa około 30 sekund dłużej lub aż powłoka może być mieszana gładko.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kora Migdałowa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikrofalówka
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Delikatnie i szybko złożyć mieszaninę zbóż w powłokę gumową szpatułką, mieszając delikatnie, aż do równomiernego pokrycia. Zamieszaj schłodzone chipsy czekoladowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czekoladowe Chipsy
Zboża
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szpatułka
4
Rozprowadzić na papierze woskowanym; całkowicie schłodzić, około 30 minut. Włamać się na kawałki. Przechowywać w szczelnym pojemniku w lodówce.
Dornfelder i Riesling są moim najlepszym wyborem dla niemieckiego. Piwo może wydawać się naturalnym wyborem dla niemieckiego jedzenia, ale niemiecki riesling wspaniale komponuje się z owocami morza i sznyclem, podczas gdy niemiecki czerwony Dornfelder dobrze komponuje się z wołowiną i mięsem z dziczyzny. Możesz spróbować Heinz Eifel Shine Dornfelder Sweet red. Recenzenci bardzo to lubią z oceną 3.5 z 5 gwiazdek i ceną około 12 dolarów za butelkę.