Chewy Pecan Diamonds
Chewy Pecan Diamonds to Wegetariańskie hor d ' oeuvre. Ten przepis służy 32 i kosztuje 54 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 196 kalorii, 2G białka, oraz 12g tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka śmietany do ubijania, cukier puder, pekan i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Pecan Shortbread Diamonds, Diamenty z orzechów pekan i miodu, oraz Solone Karmelowe Diamenty Pekan.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177°. Linia 13x9x2-calowa patelnia do pieczenia z folią, pozostawiając 1-calowy zwis ze wszystkich stron. Folia maślana. Mąkę, cukier puder, skrobię kukurydzianą i sól wymieszać w procesorze.
Dodać masło i proces, aż mieszanina zacznie się zlepiać. Ciasto równomiernie wcisnąć na dno wyłożonej folią patelni.
Upiec ciasto, aż zestaw i światło złoty, o 25 protokół.
Odstawić podczas przygotowywania polewy. Obniżyć temperaturę pieca do 163°.
Wymieszać brązowy cukier, syrop kukurydziany i masło w ciężkim średnim rondlu na średnim ogniu, aż cukier rozpuści się i zagotuje mieszaninę; gotować 1 minutę.
Dodać orzechy pekan i śmietanę; gotować, aż mieszanina lekko zgęstnieje, o 3 protokół. Wymieszać wanilią.
Wlać gorącą polewą na ciepłą skórkę.
Upiec skórkę z orzechami, aż karmel będzie ciemniejszy i gęstnieją bąbelki, około 20 minut.
Przenieś patelnię do stojaka. Całkowicie schłodzić na patelni (polewa stwardnieje).
Wyciągnij folię z patelni na deskę do krojenia. Używając ciężkiego ostrego noża, pokrój skorupę z nakrętką do 1 1 / 2x1-calowych diamentów. (Można dokonać 1 tydzień wcześniej. Przechowywać pomiędzy arkuszami papieru woskowanego w hermetycznym pojemniku w temperaturze pokojowej.)