Chewy Pecan Diamonds

Chewy Pecan Diamonds
Chewy Pecan Diamonds to Wegetariańskie hor d ' oeuvre. Ten przepis służy 32 i kosztuje 54 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 196 kalorii, 2G białka, oraz 12g tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka śmietany do ubijania, cukier puder, pekan i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Pecan Shortbread Diamonds, Diamenty z orzechów pekan i miodu, oraz Solone Karmelowe Diamenty Pekan.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 177°. Linia 13x9x2-calowa patelnia do pieczenia z folią, pozostawiając 1-calowy zwis ze wszystkich stron. Folia maślana. Mąkę, cukier puder, skrobię kukurydzianą i sól wymieszać w procesorze.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
Skrobia KukurydzianaSkrobia Kukurydziana
MasłoMasło
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
PiekarnikPiekarnik
2
Dodać masło i proces, aż mieszanina zacznie się zlepiać. Ciasto równomiernie wcisnąć na dno wyłożonej folią patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
CiastoCiasto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
PatelniaPatelnia
3
Upiec ciasto, aż zestaw i światło złoty, o 25 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
4
Wyjąć z piekarnika.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
5
Odstawić podczas przygotowywania polewy. Obniżyć temperaturę pieca do 163°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
1
Wymieszać brązowy cukier, syrop kukurydziany i masło w ciężkim średnim rondlu na średnim ogniu, aż cukier rozpuści się i zagotuje mieszaninę; gotować 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brązowy CukierBrązowy Cukier
Syrop KukurydzianySyrop Kukurydziany
MasłoMasło
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Dodać orzechy pekan i śmietanę; gotować, aż mieszanina lekko zgęstnieje, o 3 protokół. Wymieszać wanilią.
Składniki, których będziesz potrzebować
WaniliaWanilia
Orzeszki PekanOrzeszki Pekan
KremKrem
3
Wlać gorącą polewą na ciepłą skórkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
4
Upiec skórkę z orzechami, aż karmel będzie ciemniejszy i gęstnieją bąbelki, około 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
KarmelKarmel
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
5
Przenieś patelnię do stojaka. Całkowicie schłodzić na patelni (polewa stwardnieje).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
6
Wyciągnij folię z patelni na deskę do krojenia. Używając ciężkiego ostrego noża, pokrój skorupę z nakrętką do 1 1 / 2x1-calowych diamentów. (Można dokonać 1 tydzień wcześniej. Przechowywać pomiędzy arkuszami papieru woskowanego w hermetycznym pojemniku w temperaturze pokojowej.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
NóżNóż
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
PatelniaPatelnia
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje32
Ocena Zdrowia1
Magazyn