Chewy Fudgy Brownies
Przepis Chewy Fudgy Brownies może zaspokoić Amerykański głód w okolicy 45 minut. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 223 kalorie. Na 45 centów za porcję, dostaniesz deser, który serwuje 16. Udaj się do sklepu i odbierz sól, ekstrakt z wanilii, cukier granulowany i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 63 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 24%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy to Chewy and Fudgy Brownies, The Best Ever Brownies (Fudgy, moist & Chewy), oraz Murzynki, Murzynki, Murzynki.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. Linia 8-calowa metalowa patelnia z folią uwalniającą lub linia ze zwykłą folią i folią natryskową z natryskiem do gotowania.Roztopić masło w rondlu ustawionym na średnim ogniu. Gdy jest w połowie stopiony,dodać czekoladę, zmniejszyć ogień do niskiej i mieszać, aż czekolada się stopi. Wymieszać z kakao w proszku.
Zdjąć z ognia, aby lekko ostudzić.
W misce wymieszać jajka, cukier, wanilię i sól.
Ubij w roztopionej mieszaninie czekoladowej.
Dodać mąkę i wymieszać do wymieszania.
Wlać na patelnię.W razie potrzeby umieść 9 połówek orzecha włoskiego na górze. To jest najlepsze dla dużych brownies.
Odstawić na stojaku z drutu, aż całkowicie ostygnie. Chill w razie potrzeby, lub wynik na 9 dużych brownies lub 16 małych. ATK tnie ich na 1 cal kwadratów i dostaje o wiele więcej.