Chesapeake Crab Crackers
Ten bezmleczny i pescatariański przepis służy 14 i kosztuje 34 grosze za porcję. Jedna porcja zawiera 23 kalorie, 2G białka, oraz 1g tłuszczu. 23 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka soli, sos worcestershire, papryka, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Chesapeake Bay Blue Crab Hot Pot, Chesapeake Crab Dip Przepis, oraz Chesapeake Bay Crab Cakes dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść kraba w średniej misce i lekko rozdrobnij widelcem.
W małej misce, ubij razem musztardę, Worcestershire, sok z cytryny, papryka, i ostry sos.
Wymieszać kraba i dressing do połączenia.
Wymieszać z selerem. Doprawić solą i pieprzem do smaku.
Niech Krab siedzieć w lodówce na godzinę dla smaków do mieszania.
Top każdego krakersa z jedną łyżką sałatki krabowej.
Polecane wino: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Chardonnay, Muscadet i Riesling to moje najlepsze propozycje dla skorupiaków. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Jedno wino można spróbować Foley Estate Winery Sta. Rita Hills Chardonnay. Ma 4,3 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 27 dolarów.
![Foley Estate Winery Sta. Rita Hills Chardonnay]()
Foley Estate Winery Sta. Rita Hills Chardonnay
Winnica Rancho Santa Rosa została pierwotnie pomyślana jako pojedyncze mikro-winnice podzielone na 59 unikalnych bloków w oparciu o glebę, ekspozycję, wysokość, klasę, podkładkę i klon. Rancho Santa Rosa produkuje niezwykle bogate i jedwabiste wina.