Cherry-Malina Chocolate Cobbler
Przepis Cherry-Malina Chocolate Cobbler może zaspokoić swoje Południowe pragnienie w mniej więcej 40 minut. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 211 kalorii, 3G białka, oraz 7G tłuszczu każdy. Na 1,09 zł za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Udaj się do sklepu i odebrać lody czekoladowe, maliny, słodko-gorzkie czekoladowe chipsy, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 32%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Chocolate-Cherry Cobbler, Chocolate Cherry Cobbler, oraz Chocolate Chip-Cherry Cobbler.
Instrukcje
Rozgrzać piekarnik do 191°. W średniej misce, wymieszać nadzienie ciasto i ekstrakt; złożyć w maliny.
Rozprowadzić w 8-calowej kwadratowej patelni.
Tymczasem w średniej misce do mikrofali, lody mikrofalowe i chipsy czekoladowe na wysokości około 1 minuty 30 sekund, mieszając co 30 sekund, aż do uzyskania gładkiej konsystencji.
Dodaj Bisquick mix; dobrze wymieszać.
Odstawić, aż owoce są gotowe do pieczenia.
Ciasto wrzucić na 8 kopców (po około 3 łyżki) na gorących owocach.
Każdy kopiec posypać migdałami.
Piec 15 do 18 minut dłużej lub aż polewa czekoladowa jest po prostu ustawić.
Polecane wino: Riesling, Wino Musujące, Zinfandel
Riesling, wino musujące i Zinfandel są doskonałym wyborem na południe. Ogólnie rzecz biorąc, istnieje kilka zasad, które pomogą Ci sparować wino z południowym jedzeniem. Przyjazne jedzenie riesling lub białe wino musujące sprawdzi się z wieloma smażonymi potrawami, podczas gdy zinfandel świetnie nadaje się do potraw z grilla. J. J. Prum Graacher Himmelreich Kabinett Riesling z 4.4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 22 dolarów za butelkę.
![J. J. Prum Graacher Himmelreich Kabinett Riesling]()
J. J. Prum Graacher Himmelreich Kabinett Riesling
Pomimo wciąż młodzieńczej świeżości, wykazuje delikatną, owocową charakterystykę Rieslinga i ukrytą nutę minerału z niebiesko-szarej Dewońskiej gleby łupkowej.Podawać to orzeźwiające wino lekko schłodzone! Jako aperitif, a zwłaszcza gdy jest bardziej dojrzały, w połączeniu z owocami morza lub drobiem.